Szerző: roberto

2003. január 21. 11:15

Megérkezett az OpenOffice irodai csomag 1.0.2-es verziója

[OpenOffice.org] Megjelent az OpenOffice nyílt forráskódú

[OpenOffice.org] Megjelent az OpenOffice nyílt forráskódú irodai programcsomag 1.0.2-es verziója. A csomag az előző stabil változathoz (1.0.1) képest nem szolgál jelentős újdonságokkal, a fejlesztők elsősorban az azóta felbukkant hibák javítására koncentráltak. A korrekciókon túl a kiadáshoz fűzött megjegyzések beszámolnak arról is, hogy a telepítőkészlethez ezentúl egy PDF formátumú telepítési útmutató is társul. Az első hírek szerint az új verzió észrevehetően gyorsabb elődjénél.

Az 1.0.2-es verzió pillanatnyilag még csak angol nyelvű változatban létezik (Linux, Windows és Solaris platformokra), a letöltőhelyek listáját a www.openoffice.org-on találhatjuk meg, ám a site jelenleg a kiadást követő megnövekedett forgalom miatt nehzebben érhető el. Az OpenOffice magyar verziójáról az office.fsf.hu címen olvashatunk bővebben.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról

GITHUB

0

Elérhetővé vált a GitHub Copilot Enterprise

2024. február 29. 11:34

Az előzetes után általánosan hozzáférhetővé vált a GitHubon a Copilot új szintje, ami a szervezetek belsős kódbázisa alapján segíti a fejlesztőket.