Szerző: Bodnár Ádám

2003. január 20. 11:44

A Nokia együttműködésével az Orange Romániába is elviszi a multimédiás üzenetküldést

Az Orange Romania SA a Nokiát választotta MMS-megoldásának szállítására, melynek révén a szolgáltató elsőként kínálhat majd multimédiás üzenetküldési szolgáltatásokat Romániában. Az Orange Romania a hálózatok területén új ügyfele a Nokiának.

[HWSW] Az Orange Romania SA a Nokiát választotta MMS-megoldásának szállítására, melynek révén a szolgáltató elsőként kínálhat majd multimédiás üzenetküldési szolgáltatásokat Romániában. Az Orange Romania a hálózatok területén új ügyfele a Nokiának.

A megállapodás szerint az Orange a Nokia piacvezető, végponttól végpontig terjedő, multimédiás üzenetküldő szolgáltatásközpontot (MMSC), multimédiás terminálátjárót, valamint profilszervert tartalmazó megoldását alkalmazza majd annak érdekében, hogy román ügyfelei számára az egymás közötti kommunikációban használható MMS-szolgáltatást biztosíthassa.

A megállapodás a hálózat csúcsteljesítményének biztosítása érdekében telepítési szolgáltatásokra, projektirányításra, helyben biztosított támogatásra, és karbantartásra is kiterjed.

A Nokia az Orange Romaniát olyan közös marketingakciók során is támogatja, mint például az "MMS kivetítőtábla" megoldás bemutatása. A kivetítőtábla megoldás segítségével a mobiltelefon-használók széles tömegekkel oszthatják meg multimédiás üzeneteiket úgy, hogy elküldik azokat a bukaresti bevásárlóközpontban és a város egyéb közterületein elhelyezett, nagyméretű vetítővásznakra.

A Nokia MMS-megoldás révén az Orange Romania MMS-képes telefonnal rendelkező ügyfelei szöveget, képet, grafikát, beszédet, és hangfelvételeket tartalmazó, gazdag multimédiás üzeneteket válthatnak egymással. A Nokia multimédiás terminálátjárónak köszönhetően a hagyományos készülékek felhasználói is élvezhetik az MMS-szolgáltatást.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról