Szerző: Bodnár Ádám

2003. január 17. 14:54

A Computer Associates International forgalomba hozta a BrightStor SAN Managert

[Herald] A Computer Associates International (CA) forgalomba hozta a tárolóhálózatok (SAN) teljes körű megoldását, a BrightStor SAN Managert, amely lényegesen egyszerűbbé teszi a többgyártós SAN adminisztrációt és hibaelhárítást.

[Herald] A Computer Associates International (CA) forgalomba hozta a tárolóhálózatok (SAN) teljes körű megoldását, a BrightStor SAN Managert, amely lényegesen egyszerűbbé teszi a többgyártós SAN adminisztrációt és hibaelhárítást.

A BrightStor SAN Managerrel a SAN minden eleme egyetlen központi helyről egyszerűen feltérképezhető, megjeleníthető, felügyelhető, és adminisztrálható. Kiforrott grafikus felülete, és fejlett automatizálási képességei még a legkiterjedtebb vegyes SAN környezetek menedzselését is leegyszerűsíti. Egyúttal növeli a rendszer teljesítményét és megbízhatóságát, ugyanakkor csökkennek a tárolási hibákból eredő súlyos kockázatok. Az IT részleg azonnal megállapíthatja, hogy a SAN teherbírása, vagy elérhetősége terén történtek befolyásolhatják-e a kritikus üzleti folyamatokat, és a BrightStor SAN Manager segítségével bármilyen SAN vonatkozású eseményre kellőképpen tud reagálni.

"Hamar köddé válhatnak a SAN technológia lehetőségei, ha a környezet menedzselése rossz, vagy a megfelelő menedzseléshez túl sok idő, és tanulás kell" -- mondja Nigel Turner, a CA BrightStor megoldásainak Első Alelnöke. "A CA BrightStor SAN Managerrel a költséghatékony, rendkívül megbízható tárolóhálózat-kezeléshez fűzött remények valóra válnak."

A heterogén tároló környezetek hatékony adminisztrációja, és eszközkihasználtsága érdekében a BrightStor SAN Manager együttműködik a CA BrightStor Storage Resource Managerrel és a BrightStor Portallal.

Ezen kívül a Unicenter infrastruktúra menedzselő megoldásaival, és az eTrust biztonsági megoldásokkal való szoros együttműködés speciális, rendszer szintű (end-to-end) felügyeleti, és üzemeltetési lehetőségeket biztosít, így például a BrightStor SAN Manager, és a Unicenter Service Level Management összekapcsolásával az informatika a SAN-t beépítheti rendszer szintű üzemeltetési megállapodásaiba (SLA).

A BrightStor SAN Manager a vezető tárolásszállítók, köztük az ADIC, a Brocade, az EMC, az Emulex, a Hewlett-Packard, az IBM és a XIOtech berendezéseinek teljes választékát támogatja. A BrightStor SAN Manager beszerezhető a CA-tól, és a CA nagyvállalati adattároló partnereinek nemzetközi hálózatából.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról