Szerző: Bodnár Ádám

2003. január 16. 19:29

Naponta egymillió oldalletöltés a Westel WAP-nál

A Westel WAP oldalainak növekvő népszerűségét jelzi, hogy a napi főoldalletöltés már meghaladja a 100 ezret és az összes oldalletöltés alapján a társaság mobil portálja még az internetes oldalak között is az első 10-ben foglalna helyet (az eredmények nem auditáltak -- a szerk.) .

[HWSW] A Westel WAP oldalainak növekvő népszerűségét jelzi, hogy a napi főoldalletöltés már meghaladja a 100 ezret és az összes oldalletöltés alapján a társaság mobil portálja még az internetes oldalak között is az első 10-ben foglalna helyet (az eredmények nem auditáltak -- a szerk.).

A Westel 777sms szerkesztősége évek óta fejleszti a hazai piacvezető mobilszolgáltató tartalomszolgáltatásait, így az infoSMS és újabban az infoMMS hírszolgáltatások mellett a WAP oldalakat is. A WAP kapcsán szakmai körökben tapasztalható pesszimizmus ellenére a legnagyobb hazai mobilcég folyamatosan nyomon követi ügyfelei igényeit, valamint egyedi megoldásokkal (pl. színes WAP), tartalmakkal (pl. játékletöltés) és szolgáltatásokkal (pl. mobil vásárlás WAP-on) állt elő, így érve el a felhasználók növekvő érdeklődését.

A siker kulcsa nem az átalánydíj, hanem az érdekes, folyamatosan frissülő, élvezhető tartalom, ezért a 777sms WAP-on chat szobák, rendszeres online interjúk, valóságshow tudósítások, java játékok, színes képek és csengőhangok mellett számos érdekesség és hasznos információ közül lehet választani.

A kiemelkedő érdeklődést jelzi, hogy a 777sms WAP látogatói hétvégén egyetlen napon -- mintegy 101 ezer főoldalletöltés mellett -- 1 millió 190 ezer oldalt néztek meg és eközben összesen 1,1 Gbyte-nyi adatot töltöttek le mobiltelefonjaikra. Az internethez hasonlóan sikeres a chat, a különböző szobákban a nap folyamán több mint 8 ezren csevegtek, ismerkedtek, az összes aznapi hozzászólás pedig kinyomtatva mintegy 637 gépelt oldalnyi szöveget tenne ki!

A Westel legújabb akciójának -- 5 hét, 5 ingyen játék -- köszönhetően tovább nő az érdeklődés a Java játékok és programok iránt, amit jelez, hogy a megfelelő készülékkel rendelkező ügyfelek ezen az egyetlen napon mintegy 8 ezer Java applikációt töltöttek le.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 22:33

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!