:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. január 15. 16:38

ADSL egyéni előfizetőknek 6900 forinttól

Az Interware Internet Szolgáltató Rt. 2003. január 15-től kedvezményes díjakon kínálja ADSL díjcsomagjait: leendő előfizetői már 6900 forinttól előfizethetnek hároméves szerződés keretében, egy évig garantált havidíj mellett.

[HWSW] Az Interware Internet Szolgáltató Rt. 2003. január 15-től kedvezményes díjakon kínálja ADSL díjcsomagjait: leendő előfizetői már 6900 forinttól előfizethetnek hároméves szerződés keretében, egy évig garantált havidíj mellett.

Az Interware 2003. január 15-től szintén kedvezményes díjakon kínálja üzleti ügyfeleinek kialakított dolgozói ADSL díjcsomagjait. Az adókról, járulékokról és egyéb költségvetési befizetésekről szóló törvények módosításának értelmében a munkáltató által biztosított internethasználat adómentessé vált.

Ezzel összhangban adómentes dolgozói csomagot kínál az Interware, így a vállalatok meghatározott darabszámú ADSL szolgáltatást rendelhetnek dolgozóiknak különböző végpontokra, évente több mint 200 ezer Ft megtakarítással.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 15:29

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.