Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. január 15. 16:38

ADSL egyéni előfizetőknek 6900 forinttól

Az Interware Internet Szolgáltató Rt. 2003. január 15-től kedvezményes díjakon kínálja ADSL díjcsomagjait: leendő előfizetői már 6900 forinttól előfizethetnek hároméves szerződés keretében, egy évig garantált havidíj mellett.

[HWSW] Az Interware Internet Szolgáltató Rt. 2003. január 15-től kedvezményes díjakon kínálja ADSL díjcsomagjait: leendő előfizetői már 6900 forinttól előfizethetnek hároméves szerződés keretében, egy évig garantált havidíj mellett.

Az Interware 2003. január 15-től szintén kedvezményes díjakon kínálja üzleti ügyfeleinek kialakított dolgozói ADSL díjcsomagjait. Az adókról, járulékokról és egyéb költségvetési befizetésekről szóló törvények módosításának értelmében a munkáltató által biztosított internethasználat adómentessé vált.

Ezzel összhangban adómentes dolgozói csomagot kínál az Interware, így a vállalatok meghatározott darabszámú ADSL szolgáltatást rendelhetnek dolgozóiknak különböző végpontokra, évente több mint 200 ezer Ft megtakarítással.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:19

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!