Szerző: roberto

2003. január 13. 19:51

Újabb, 3,75 milliárdos állami keret Oracle, IBM és Sybase szoftverekre

A Közbeszerzési Értesítő

A Közbeszerzési Értesítő idei második száma szerint az állam a bruttó tizenegymilliárdos Microsoft és Novell szoftverekre elkülönített kereten kívül további bruttó 3,75 milliárd forintot szán adatbázis-kezelő és adatfeldolgozó szoftverekre, fejlesztőeszközökre, továbbá az azokhoz kapcsolódó szolgáltatásokra, ami az előző tételekkel együtt összesen tizenötmilliárd forintot jelent.

A Közbeszerzések Tanácsának hivatalos lapja szerint a Sybase fejlesztői platformra nettó 300 millió forint, a Magic fejlesztői platformra nettó 200 millió forint, az Oracle fejlesztői platformra nettó 1,8 milliárd forint, míg az IBM fejlesztői platformra nettó 700 millió forint áll rendelkezésre. A Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága által kért ajánlatról további részletek a www.kozbeszerzés.hu címen olvashatóak.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:11

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!