:

Szerző: Vörös Péter

2003. január 13. 14:49

Rainer Erlat vette át az EMC irányítását Európában, a Közel-Keleten és Afrikában

Rainer Erlat
Rainer Erlat
[Hill and Knowlton] Az EMC ma bejelentette, hogy Rainer Erlat veszi át az Európa, Közel Kelet és Afrika Régió (EMEA) első alelnöki posztját. Erlat az EMC előtt 22 évig dolgozott a Hewlett Packardnál mint a Vállalati Rendszerek Csoportjának EMEA alelnöke és ügyvezető igazgatója. Az EMC-nél feladatai közé tartozik majd a vállalat növekedésének és piacvezető szerepének megőrzése a már meglévő és a leendő EMEA piacokon.

Ebben a térségben Erlat felel az EMC automatizált tárolási megoldásainak szállításáért és kiszolgálásáért. Az Ügyféltevékenységek alelnöke, Frank Hauck vezetésével Erlat az EMEA térségben található 28 országban több mint 3000 adattárolási szakértőt irányít majd az EMC értékesítési és szolgáltatási hálózatán belül.

Az EMEA térség a globális EMC bevételek 25 százalékát adja. "Az európai piac jelentős növekedésre ad lehetőséget, és célunk, hogy néhány év alatt az EMEA térség adja vállalatunk bevételeinek 30 százalékát" -- jelentette ki Hauck. "Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ennek a feladatnak egy olyan hátterű és tapasztalatú felsővezetővel vághatunk neki, mint amilyen Rainer, aki ismeri és érti a térség ügyfeleinek igényeit."

Erlat Németországban született és 1979-ben lépett be a HP-hez, ahol 22 évig töltött be különböző értékesítési pozíciókat. A HP-ben 1999-ben nevezték ki az EMEA térség értékesítési alelnökévé és ügyvezető menedzserévé. Erlat felelt az adattárolási megoldások, szoftverek, PC-k, nyomtatók, üzleti megoldások és ügyfélszolgáltatások értékesítéséért Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. Tanulmányait az Augsburgi Egyetemen végezte általános menedzsment és szervezés szakirányban.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.