Szerző: roberto

2003. január 11. 14:46

GCC 3.2-es fordító a Debian Linux fejlesztői változatában

[DebianPlanet, HWSW] A nagy disztribúciók közül

[DebianPlanet, HWSW] A nagy disztribúciók közül utolsóként a Debian fejlesztői is elhatározták, hogy átállnak a régi, jól bevált GCC 2.95-ről a fordítócsomag újabb, hármas főverziójú sorozatára. A DebianPlanet beszámolója szerint elkezdődött a Sid, vagyis a szigorúan fejlesztőknek szánt, instabil Debian rendszer átállítása a GCC 3.2-re, továbbá a bináris interfészek változása miatt szükségessé vált a C++ programok és könyvtárak teljes újrafordítása. A Debian tesztverziójában, a Sarge-ban azonban egyelőre még minden marad a régiben. Az átállás folyamatáról részletes tervet olvashatunk a people.debian.org-on.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 22:52

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!