Szerző: Barna József

2003. január 10. 18:20

Online nyereményjátékot indított az MSI

A tajvani MSI az új év alkalmából, no meg 8Xtreme sorozatú, azaz a 8x AGP-t támogató termékeinek népszerűsítése érdekében online nyereményjátékot indított, melynek lezárultával néhány izgalmas hardvert sorsol ki a vállalat a résztvevők között. A játékra a mai naptól kezdve február 10-ig lehet jelentkezni a világ bármely országából, így hazánkból is.

[HWSW] A tajvani MSI az új év alkalmából, no meg 8Xtreme sorozatú, azaz a 8x AGP-t támogató termékeinek népszerűsítése érdekében online nyereményjátékot indított, melynek lezárultával néhány izgalmas hardvert sorsol ki a vállalat a résztvevők között. A játékra a mai naptól kezdve február 10-ig lehet jelentkezni a világ bármely országából, így hazánkból is.

Ahhoz, hogy bekerüljünk a sorsolásban szereplő nevek közé, nem kell mást tennünk, mint egy flash animációban megjelenő félkarú rablót addig nyaggatni, míg három egyforma ábrát ki nem pörget. Ha ez sikerül, márpedig ez szinte elkerülhetetlen, meg kell adnunk elérhetőségeinket. A szabályzat szerint ugyan annyiszor pörgethetünk, ahányszor csak akarunk, azonban azonos adatokat kétszer nem fogad el a rendszer. A nyerteseket véletlenszerű sorsolással választják ki, és neveiket február 11-én teszik közzé az MSI-honlapon.

A felkínált nyeremények a következők:

  • 1. díj: egy Granite Bay chipkészletes GNB Max-FISR alaplap, egy MX440-VTD8X videokártya és egy 8Xtreme reklámcsomag
  • 2. díj: egy VIA KT400 chipkészletes KT4 Ultra alaplap
  • 3. díj: egy MX440-T8X videokártya
  • 4. díj: két darab MSI 48X CD-RW CD-újraíró
  • 5. díj: öt darab 8Xtreme reklámcsomag

A játékra jelentkezni az MSI honlapján lehet.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 22:35

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!