Szerző: roberto

2003. január 10. 18:40

Megjelent a Mozilla böngészőprogram-csomag 1.0.2-es kiadása

[Mozilla.org] Megjelent a Mozilla böngészőprogram-csomag

[Mozilla.org] Megjelent a Mozilla böngészőprogram-csomag stabil ágának legújabb kiadása. A mozilla.org szerint az 1.0.2-es Mozilla a létező legmegbízhatóbb verzió, egyetlen hátránya, hogy az újabb fejlesztések, például a Mozilla 1.1-ben már meglévő letöltéskezelő, a teljes képernyős üzemmód, vagy a Mozilla 1.2-ben debütáló gépelés közbeni keresés, illetve az előtöltés hiányzik belőle.

A friss kiadás az 1.0.1-hez képest semmilyen újdonságot nem tartalmaz, csupán hibajavításokkal, a szabványok még pontosabb implementációjával és a grafikus felület apróbb javításaival egészült ki a kód. A Netscape 7.01-es verziója egyébként csaknem teljesen ugyanerre a verzióra épült. A program forrása, valamint a Windowsra, Mac OS-re (8.5-9, X) és Linuxra fordított bináris csomagok a mozilla.org-ról tölthetőek le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról