Szerző: roberto

2003. január 9. 01:03

A Workspot által kínált webes Linux rendszer mindig kéznél van

[LinuxPR] Az 1998 óta létező Workspot Inc. a

[LinuxPR] Az 1998 óta létező Workspot Inc. a közelmúltban frissítette szolgáltatását. A cég -- bármilyen különösen is hangzik -- operációsrendszer-használatot értékesít. A www.workspot.com oldalon keresztül az előfizetők havi tíz dollárért webböngészőn keresztül hozzáférhető, grafikus felületű GNU/Linux használatot kaphatnak. A VNC-alapú, ám a grafikus kimenetet egy Java appletnek továbbító rendszer óriási előnye, hogy a megfelelő sávszélesség rendelkezésre állása esetén nem kell vacakolnunk a Linux telepítésével, a grafikus felület beállításával, elég csak bejelentkezni a szolgáltató oldalára, és bárhol vagyunk is a világban, mindig a megszokott Linux desktopunk fogad majd minket.

A Workspot néhány napja jelentette be, hogy átálltak a Red Hat Linux legújabb, nyolcas verziójára, így az előfizetők gyakorlatilag a legfrissebb programokból válogathatnak, és élvezhetik a Linux minden előnyét a karbantartás esetleges nehézségei nélkül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról