Szerző: roberto

2003. január 9. 01:03

A Workspot által kínált webes Linux rendszer mindig kéznél van

[LinuxPR] Az 1998 óta létező Workspot Inc. a

[LinuxPR] Az 1998 óta létező Workspot Inc. a közelmúltban frissítette szolgáltatását. A cég -- bármilyen különösen is hangzik -- operációsrendszer-használatot értékesít. A www.workspot.com oldalon keresztül az előfizetők havi tíz dollárért webböngészőn keresztül hozzáférhető, grafikus felületű GNU/Linux használatot kaphatnak. A VNC-alapú, ám a grafikus kimenetet egy Java appletnek továbbító rendszer óriási előnye, hogy a megfelelő sávszélesség rendelkezésre állása esetén nem kell vacakolnunk a Linux telepítésével, a grafikus felület beállításával, elég csak bejelentkezni a szolgáltató oldalára, és bárhol vagyunk is a világban, mindig a megszokott Linux desktopunk fogad majd minket.

A Workspot néhány napja jelentette be, hogy átálltak a Red Hat Linux legújabb, nyolcas verziójára, így az előfizetők gyakorlatilag a legfrissebb programokból válogathatnak, és élvezhetik a Linux minden előnyét a karbantartás esetleges nehézségei nélkül.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:12

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!