Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Elkelt a Vivendi

Rátonyi Gábor Tamás, 2003. január 07. 10:52
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Népszabadság] A súlyos anyagi gondokkal küszködő francia anyacég vevőt talált magyarországi leányvállalatára, a Vivendi Telecom Hungaryre (VTH) -- adta hírül a Népszabadság . A vásárlók az American International Group (AIG) és a brit GMT Communications Partners Limited .

Vivendi[Népszabadság] A súlyos anyagi gondokkal küszködő francia anyacég vevőt talált magyarországi leányvállalatára, a Vivendi Telecom Hungaryre (VTH) -- adta hírül a Népszabadság. A vásárlók az American International Group (AIG) és a brit GMT Communications Partners Limited.

Bár a Vivendi 450 millió dollárt (több mint százmilliárd forintot) kért a második legnagyobb magyarországi távközlési vállalatért, a Népszabadság információi szerint a VTH ennél kevesebb összegért kelt el.

Az AIG Global Investment Group tavaly augusztus végén vett részt egy, a Hilton Budapest WestEndben rendezett távközlési konferencián, ahol az előadók között volt Kovács Kálmán miniszter és Pataki Dániel, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) helyettes államtitkára is. 2002 októberében jelentette be az IHM, hogy a két cég magyarországi távközlési befektetési lehetőségek után érdeklődik.

A VTH tavaly egyesítette hazai érdekeltségeit, így a most eladott vállalat magában foglalja a távközlési, internetes és az üzleti adatátviteli szolgáltatásokat egyaránt. A Vivendi a hazai távközlési piac több mint 10 százalékát tudja magáénak, országszerte félmillió előfizetőt, további kommunikációs vállalkozásaival pedig 12 000 ügyfelet szolgál ki.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.