Szerző: castor

2003. január 6. 18:43

A THQ adja ki jövő nyáron a Splashdown második részét

A THQ Inc. hétfőn bejelentette, hogy ők fogják kiadni a Rainbow Studios fejlesztőcsapat jetski-szimulátorát, a Splashdown 2 -t. A nagy sikerű Splashdown folytatása PlayStation 2 konzolra fog megjelenni 2003 nyarán.

A THQ Inc. hétfőn bejelentette, hogy ők fogják kiadni a Rainbow Studios fejlesztőcsapat jetski-szimulátorát, a Splashdown 2-t. A nagy sikerű Splashdown folytatása PlayStation 2 konzolra fog megjelenni 2003 nyarán.

A fejlesztők ígérete szerint két fő tényezőre helyeztek nagyobb hangsúlyt az előző részhez képest: a grafikába és a játékmenetbe. Az előbbi főleg a víz élethűbb megjelenítésében és a parton lévő objektumok részletesebb kidolgozásában mutatkozik meg, míg az utóbbit az izgalmasabb versenyekkel és a sok versenyzési lehetőséggel próbálják elérni.


Már az első rész vízeffektje is gyönyörű volt...
(A Splashdown 2-ből még nincsenek hivatalos képek.)

A játékot eredetileg az Infogrames számára fejlesztette a Rainbow Studios, ugyanis a hatalmas sikernek számító első részt ők adták ki PlayStation 2 és Xbox platformokra. Azonban a második rész kiadásával kapcsolatos részletekben már nem értettek egyet, így kerülhettek a THQ-hoz a jogok. A fejlesztőcsapatnak egyébként olyan játékokat köszönhetünk, mint a Motocross Madness 2, a Star Wars Racer Revenge vagy a Mat Hoffman's Pro BMX 2.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 22:55

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!