Szerző: castor

2003. január 6. 18:43

A THQ adja ki jövő nyáron a Splashdown második részét

A THQ Inc. hétfőn bejelentette, hogy ők fogják kiadni a Rainbow Studios fejlesztőcsapat jetski-szimulátorát, a Splashdown 2 -t. A nagy sikerű Splashdown folytatása PlayStation 2 konzolra fog megjelenni 2003 nyarán.

A THQ Inc. hétfőn bejelentette, hogy ők fogják kiadni a Rainbow Studios fejlesztőcsapat jetski-szimulátorát, a Splashdown 2-t. A nagy sikerű Splashdown folytatása PlayStation 2 konzolra fog megjelenni 2003 nyarán.

A fejlesztők ígérete szerint két fő tényezőre helyeztek nagyobb hangsúlyt az előző részhez képest: a grafikába és a játékmenetbe. Az előbbi főleg a víz élethűbb megjelenítésében és a parton lévő objektumok részletesebb kidolgozásában mutatkozik meg, míg az utóbbit az izgalmasabb versenyekkel és a sok versenyzési lehetőséggel próbálják elérni.


Már az első rész vízeffektje is gyönyörű volt...
(A Splashdown 2-ből még nincsenek hivatalos képek.)

A játékot eredetileg az Infogrames számára fejlesztette a Rainbow Studios, ugyanis a hatalmas sikernek számító első részt ők adták ki PlayStation 2 és Xbox platformokra. Azonban a második rész kiadásával kapcsolatos részletekben már nem értettek egyet, így kerülhettek a THQ-hoz a jogok. A fejlesztőcsapatnak egyébként olyan játékokat köszönhetünk, mint a Motocross Madness 2, a Star Wars Racer Revenge vagy a Mat Hoffman's Pro BMX 2.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról