Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. január 6. 11:02

Szakmai fórum designereknek

Designforum.hu címmel szakmai fórumot hozott létre a Covysoft és a Webworx . A Designforum révén a szakemberek egy olyan fórumot kapnak amely a készítők reményei szerint elősegíti a designerek szakmai fejlődését és segíti az információáramlást.

[HWSW] Designforum.hu címmel szakmai fórumot hozott létre a Covysoft és a Webworx. A Designforum révén a szakemberek egy olyan fórumot kapnak amely a készítők reményei szerint elősegíti a designerek szakmai fejlődését és segíti az információáramlást.

A portál a Webworx és CovySoft Networks közös fejlesztése, s szorosan illeszkedik a két cég által üzemeltetett oldalak profiljába. Papp Atilla, a Webworx ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Designforum.hu-t még januárban újabb oldalak követik. Az új oldalak indítása mellett a két cég továbbfejleszti az SWF.hu és Render.hu portálokat is és várhatóan tavasszal újabb szakmai versenyeket is meghirdetnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról