Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. január 6. 11:02

Szakmai fórum designereknek

Designforum.hu címmel szakmai fórumot hozott létre a Covysoft és a Webworx . A Designforum révén a szakemberek egy olyan fórumot kapnak amely a készítők reményei szerint elősegíti a designerek szakmai fejlődését és segíti az információáramlást.

[HWSW] Designforum.hu címmel szakmai fórumot hozott létre a Covysoft és a Webworx. A Designforum révén a szakemberek egy olyan fórumot kapnak amely a készítők reményei szerint elősegíti a designerek szakmai fejlődését és segíti az információáramlást.

A portál a Webworx és CovySoft Networks közös fejlesztése, s szorosan illeszkedik a két cég által üzemeltetett oldalak profiljába. Papp Atilla, a Webworx ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a Designforum.hu-t még januárban újabb oldalak követik. Az új oldalak indítása mellett a két cég továbbfejleszti az SWF.hu és Render.hu portálokat is és várhatóan tavasszal újabb szakmai versenyeket is meghirdetnek.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:33

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!