Szerző: roberto

2002. december 31. 17:05

Levéltovábbítás magasfokon: Postfix 2.0

[Postfix.org] Megjelent a Postfix MTA (Mail Transfer Agent)

HIRDETÉS

[Postfix.org] Megjelent a Postfix MTA (Mail Transfer Agent) második verziója. Eredetileg a Sendmail-alternatívaként napvilágot látott szerverszoftver neve VMailer volt, 1998-ban IBM Secure Mailer néven is kiadták, ám igazi karrierjét csak azóta kezdte el, Postfix néven. A szoftver az utóbbi években a legtöbb Linux-disztribúcióban alapértelmezett, vagy legalább választható levelezőszerverré vált.

A friss verzió, amint arra a verziószám is utal, nem teljesen kompatibilis az előző stabil széria (1.1) darabjaival, a frissítés során felbukkanó leggyakoribb problémákról a kiadáshoz fűzött megjegyzésekben olvashatunk bővebben. A forráskódot tartalmazó csomagot (ver. 2.0.0.1) a postfix.org-ról vagy valamelyik tükörről tölthetjük le, a csomag hitelességét a hozzá mellékelt PGP-aláírás segítségével ellenőrizhetjük.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 11:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.