Szerző: roberto

2002. december 21. 16:29

Megjelent a RAR és a WinRAR 3.1-es verziója

[RARLab] Megjelent a népszerű RAR tömörítőprogram új verziója. A friss kiadás jó néhány aprósággal bővült, még kisebb tömörítvények létrehozására képes, új funkció a tömörített állományokban való szövegkeresési lehetőség, de ilyen a különféle UNIX-okon hagyományosnak számító tar.gz, illetve tar.bz2 formátumok egyetlen lépésben való kitömörítése, vagy a több fájlból álló ZIP archívumok

HIRDETÉS

[RARLab] Megjelent a népszerű RAR tömörítőprogram új verziója. A friss kiadás jó néhány aprósággal bővült, még kisebb tömörítvények létrehozására képes, új funkció a tömörített állományokban való szövegkeresési lehetőség, de ilyen a különféle UNIX-okon hagyományosnak számító tar.gz, illetve tar.bz2 formátumok egyetlen lépésben való kitömörítése, vagy a több fájlból álló ZIP archívumok (.zip, .z01, ...) kezelése.

A program parancssoros (Linux, FreeBSD, Mac OS, DOS, OS/2) és grafikus felületű (WinRAR) változatokban tölthető le a www.rarlab.com-ról. A magyar felhasználók számára külön öröm, hogy a WinRAR 3.1 az angol és a francia verzión kívül honosított változatban is elérhető. A szoftver teljes verziójának ára 29 dollár.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 12:42

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.