Szerző: roberto

2002. december 21. 16:29

Megjelent a RAR és a WinRAR 3.1-es verziója

[RARLab] Megjelent a népszerű RAR tömörítőprogram új verziója. A friss kiadás jó néhány aprósággal bővült, még kisebb tömörítvények létrehozására képes, új funkció a tömörített állományokban való szövegkeresési lehetőség, de ilyen a különféle UNIX-okon hagyományosnak számító tar.gz, illetve tar.bz2 formátumok egyetlen lépésben való kitömörítése, vagy a több fájlból álló ZIP archívumok

[RARLab] Megjelent a népszerű RAR tömörítőprogram új verziója. A friss kiadás jó néhány aprósággal bővült, még kisebb tömörítvények létrehozására képes, új funkció a tömörített állományokban való szövegkeresési lehetőség, de ilyen a különféle UNIX-okon hagyományosnak számító tar.gz, illetve tar.bz2 formátumok egyetlen lépésben való kitömörítése, vagy a több fájlból álló ZIP archívumok (.zip, .z01, ...) kezelése.

A program parancssoros (Linux, FreeBSD, Mac OS, DOS, OS/2) és grafikus felületű (WinRAR) változatokban tölthető le a www.rarlab.com-ról. A magyar felhasználók számára külön öröm, hogy a WinRAR 3.1 az angol és a francia verzión kívül honosított változatban is elérhető. A szoftver teljes verziójának ára 29 dollár.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról