:

Szerző: roberto

2002. december 21. 11:30

A MandrakeSoft ismét arra kéri felhasználóit, hogy támogassák a céget

[MandrakeSoft, HWSW] A francia MandrakeSoft tegnap ismét

[MandrakeSoft, HWSW] A francia MandrakeSoft tegnap ismét arra emlékeztette felhasználóit, hogy a cégnek több pénzre van szüksége ahhoz, hogy nyereséges legyen. A bejelentés három lehetőséget állít azon felhasználók elé, akik szívügyüknek érzik a Mandrake támogatását: (1) lépjenek be a MandrakeClubba, és rendszeresen fizessék a tagdíjat, (2) vásároljanak terméket vagy terméktámogatást a MandrakeStore-on keresztül, (3) vegyenek MandrakeSoft részvényeket.

A MandrakeSoft az elmúlt másfél évben jelentős szerkezetváltáson ment keresztül, tőzsdére került, eközben egy kissé szokatlan módszerrel fordult a felhasználók felé (Street Performer Protocol), amelyről korábbi híreinkben már beszámoltunk. A tegnapi közlemény szerint a cég állapota jelenleg jó, a bevételek növekednek, miközben a költségeket sikerült az eddigieknél alacsonyabb szinten tartani, és nyitott az út a további növekedés felé, ám még mindig nem nyereségesek.

A kérdés az, hogy a tegnapi felhívás valóban átmeneti problémákat jelez a cégnél, vagy ismét csak a Street Performer Protocol alkalmazásáról van szó? A MandrakeSoft egy évvel ezelőtt már hasonló késéssel fordult felhasználói felé, akkor a disztribúció fejlesztésének klubtagságon és tagdíjon keresztüli támogatását szorgalmazta a cég.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 13:53

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.