Szerző: castor

2002. december 19. 10:21

Megjelent a várva-várt Splinter Cell taktikai akciójáték demó verziója

Az Ubi Soft kiadta a várva-várt Tom Clancys Splinter Cell című taktikai akciójáték demó verzióját (101 MB), mely egy játszható pályát tartalmaz. A minimális hardverigénynek egy 800 MHz-es processzorral, 256 MB RAM memóriával, és legalább 32 MB-os videokártyával rendelkező gépet jelöltek meg a fejlesztők. A csodálatos grafika maximális eléréséhez azonban ennél jóval erősebb gépre lesz szükségünk.

HIRDETÉS

Az Ubi Soft kiadta a várva-várt Tom Clancy's Splinter Cell című taktikai akciójáték demó verzióját (101 MB), mely egy játszható pályát tartalmaz. A minimális hardverigénynek egy 800 MHz-es processzorral, 256 MB RAM memóriával, és legalább 32 MB-os videokártyával rendelkező gépet jelöltek meg a fejlesztők. A csodálatos grafika maximális eléréséhez azonban ennél jóval erősebb gépre lesz szükségünk.

A játék történetét a híres bestselleríró, Tom Clancy alkotta meg. A fejlesztést pedig a Red Storm csapat (Rainbow Six-sorozat, Ghost Recon, The Sum of All Fears) végezte. A program xboxos változata idén novemberben jelent meg, és hatalmas sikert aratott. Angliában például 40 ezer darabot adtak el belőle az első hétvégén, és jelenleg is vezeti az ottani toplistát. A PC-s verziót 2003. január végén adja ki az Ubi Soft.

A Red Stormtól eddig megszokott játékoktól eltérően a Splinter Cellben nem egy csapat irányítása lesz a feladat, hanem -- a Metal Gear Solid 2-höz hasonlóan -- egyedül kell bejutnunk egyes ellenséges helyszínekre. Két küldetés között a cselekményszál előregördülését FMV átvezető videók segítik majd. A feladatok végrehajtása közben előforduló helyzetek reálisabbá tétele érdekében pedig a fejlesztőcsapat még a SWAT és a SEAL kommandó szakmai tanácsait is kikérte.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 12:56

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.