Szerző: roberto

2002. december 17. 22:08

Megjelent a Debian GNU/Linux 3.0r1

[Debian.org] Tegnap megjelent a Debian GNU/Linux hármas

HIRDETÉS

[Debian.org] Tegnap megjelent a Debian GNU/Linux hármas verziójának első javított kiadása. A Woody 3.0r1 a nyár közepe óta kiadott biztonsági frissítéseket és egyéb korrigált csomagokat tartalmaz, ez az első kiadáshoz képest összesen 92 csomag frissítését jelenti (a teljes rendszer 8816 csomagból áll), ugyanakkor az új kiadásból licencelési problémák miatt kimaradtak a cdrdao és gcdmaster programok.

A rendszer egésze azonban mit sem változott: a 2.2-es vagy 2.4-es kernellel telepíthető disztribúció a 2.2.5-ös glibc-re épül, az alapértelmezett fordító a GCC 2.95.4-es verziója, a grafikus alaprendszer az XFree86 4.1, amelyhez a GNOME 1.4.1-et, a KDE 2.2.2-t, vagy egyéb felületet választhatunk.

A már telepített Debian rendszerek a hagyományos eszközökkel (apt, dselect) frissíthetőek, a teljes, hét CD-ből álló telepítőkészlet ISO fájljai valamelyik hivatalos Debian tükörről tölthetőek le.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 13:02

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.