:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 17. 10:13

"Egyet fizet kettőt kap" akció a Gatewaynél

A Gateway új reklámkampányában visszautasíthatatlan ajánlatot tett: aki most vásárol a cégnél csúcskategóriás asztali konfigurációt vagy notebookot, egy alsó árkategóriás asztali számítógépet kap teljesen ingyen.

A Gateway új reklámkampányában visszautasíthatatlan ajánlatot tett: aki most vásárol a cégnél csúcskategóriás asztali konfigurációt vagy notebookot, egy alsó árkategóriás asztali számítógépet kap teljesen ingyen.

A hétvégén bemutatott televíziós reklámfilmek szerint a Gateway 700XL asztali gépek és 600L notebookok vásárlói egy Gateway 300S Value asztali gépet kapnak ajándékba. Az akció csak korlátozott ideig érvényes, de hogy pontosan meddig, azt a vállalat szóvivője nem árulta el.

A Gateway 700XL a vállalat legfelső kategóriás asztali konfigurációja, amely 3,06 GHz-es Pentium 4 processzort, 512 Mbyte Rambus DRAM-ot, két darab 200 Gbyte-os merevlemezt, DVD-újraíró és CD-újraíró meghajtót és 19 hüvelykes laposkijelzőt tartalmaz. A Gateway 600L notebook 2,2 GHz-es mobil Pentium 4 chipet, 512 Mbyte memóriát, 60 Gbyte-os merevlemezt és DVD-ROM/CD-RW kombó meghajtót tartalmaz. A csúcskategóriás asztali gép ára 3499 dollár, a Gateway 600L notebook 2399 dollárba kerül.


Gateway 700XL

A gépekhez ajándékba adott Gateway 300S Value számítógép 2 GHz-es Celeron processzorral, 128 Mbyte DDR SDRAM-mal, 40 Gbyte-os merevlemezzel és CD-RW meghajtóval van felszerelve. A konfiguráció ára 399 dollár.

Stephen Baker, az NPDTechworld elemzője elmondta, hogy tudomása szernit még egyetlen PC-gyártónak sem volt ilyen akciója. Bár többször is előfordult, hogy a cégek nagyértékű PC vásárlása esetén ajándékot adtak, azok rendszerint kisebb értékű szórakoztatóelektronikai berendezések voltak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.