Szerző: Barna József

2002. december 12. 18:41

UPS-felújítási megoldást kínál az APC

[ComMedia] Az American Power Conversion bejelentette új szolgáltatását, amely az egy- és háromfázisú, torony típusú Symmetra UPS-eket és a meghosszabbított futásidejű akkumulátorcsomagokat érinti. A program lehetőséget ad a végfelhasználóknak,

HIRDETÉS

[ComMedia] Az American Power Conversion bejelentette új szolgáltatását, amely az egy- és háromfázisú, torony típusú Symmetra UPS-eket és a meghosszabbított futásidejű akkumulátorcsomagokat érinti. A program lehetőséget ad a végfelhasználóknak, hogy felújítsák meglévő APC Symmetra UPS egységeiket és egy Symmetra árának töredékéért a legújabb technológiájú szünetmentes rendszert üzemeltethessék.

Az új program azokra az APC Symmetra UPS-ekre vonatkozik, amelyek 3-6 évesek, s magában foglalja a régi modulok (tápegység, akkumulátor és vezérlőegységek) cseréjét vadonatúj alkatrészekre, a keretventilátor cseréjét egy újra, az üzemeltetési hely, kábelek átvizsgálását és az összes be-, illetve kimenő csatlakozás ellenőrzését. A program résztvevői számára újraindul a kétéves gyári garancia is. Emellett az APC egy új Web/SNMP kártyát telepít, amely lehetővé teszi a berendezés teljeskörű távoli felügyeletét, vezérlését és konfigurálását a nyitott szabványú protokollok révén -- beleértve a HTTP-t, SNMP-t és a Telnetet. Elnyúló áramkimaradás esetén a Web/SNMP kártya gyakorlatilag korlátlan számú PowerChute Network Shutdown alkalmazást futtató rendszer kényelmes leállítását teszi lehetővé, a hálózaton keresztül kiadott parancsok segítségével.

A Symmetra Tune-UPS továbbá magában foglalja a Symmetra külső LCD kijelzőjéhez -- PowerView -- tartozó segédprogram frissítését is. A segédprogram a tápellátásra és az UPS-re vonatkozó valamennyi információt -- mint például bemeneti feszültség, redundancia szintje, hőmérséklet és nedvességtartalom -- a rendszergazda rendelkeztésére bocsátja, igény szerint akár több nyelven is.

Az új TUNE-UPS program lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek a meglévő Symmetra egységeiket egy költséghatékony, áthidaló megoldással korszerűsítsék. Sőt, magában foglalja a hardver- és a firmware-frissítést, amelyet a garancia-kiterjesztési programok nem biztosítanak. Az APC új Symmetra Tune-UPS programja jelenleg az ún. EMEA régiókban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) áll rendelkezésre.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.