Szerző: Ady Krisztián

2002. december 12. 11:12

Újra nevet változtatott a MadOnion.com

[Warp2Search] Immáron harmadik nevét viseli a MadOnion.com néven köztudatba ivódott, 3DMark és PCMark tesztprogramjairól elhíresült cég: tegnapi sajtóközleménye szerint Futuremark Corporation lett a vállalat neve. Ez a név egyébként nem lehet újdonság a régi motorosok számára, hiszen 1999-es, Madonion.com-ra történő váltása előtt is így hívták a céget.

[Warp2Search] Immáron harmadik nevét viseli a MadOnion.com néven köztudatba ivódott, 3DMark és PCMark tesztprogramjairól elhíresült cég: tegnapi sajtóközleménye szerint Futuremark Corporation lett a vállalat neve. Ez a név egyébként nem lehet újdonság a "régi motorosok" számára, hiszen 1999-es, Madonion.com-ra történő váltása előtt is így hívták a céget.

A sajtóközleményből pontosan nem derül ki miért változtatott nevet a Madonion.com, de arról biztosítja a cég a felhasználókat, hogy a továbbiakban is fejleszti és kiadja a 3DMark és PCMark tesztalkalmazásait, valamint bővíti szolgáltatásai körét. A jövőben egyéb készülékekre, például PDA-kra, kéziszámítógépekre is készít várhatóan "kváziszabvánnyá" váló tesztprogramokat.

A névváltoztatással együtt a cég logója, weboldala is megváltozott. Az új weboldal a www.futuremark.com címen érhető el.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.