:

Szerző: Ady Krisztián

2002. december 12. 11:12

Újra nevet változtatott a MadOnion.com

[Warp2Search] Immáron harmadik nevét viseli a MadOnion.com néven köztudatba ivódott, 3DMark és PCMark tesztprogramjairól elhíresült cég: tegnapi sajtóközleménye szerint Futuremark Corporation lett a vállalat neve. Ez a név egyébként nem lehet újdonság a régi motorosok számára, hiszen 1999-es, Madonion.com-ra történő váltása előtt is így hívták a céget.

[Warp2Search] Immáron harmadik nevét viseli a MadOnion.com néven köztudatba ivódott, 3DMark és PCMark tesztprogramjairól elhíresült cég: tegnapi sajtóközleménye szerint Futuremark Corporation lett a vállalat neve. Ez a név egyébként nem lehet újdonság a "régi motorosok" számára, hiszen 1999-es, Madonion.com-ra történő váltása előtt is így hívták a céget.

A sajtóközleményből pontosan nem derül ki miért változtatott nevet a Madonion.com, de arról biztosítja a cég a felhasználókat, hogy a továbbiakban is fejleszti és kiadja a 3DMark és PCMark tesztalkalmazásait, valamint bővíti szolgáltatásai körét. A jövőben egyéb készülékekre, például PDA-kra, kéziszámítógépekre is készít várhatóan "kváziszabvánnyá" váló tesztprogramokat.

A névváltoztatással együtt a cég logója, weboldala is megváltozott. Az új weboldal a www.futuremark.com címen érhető el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:55

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.