Szerző: roberto

2002. december 10. 19:41

Akciós SuSE Linux 8.1 tanároknak és diákoknak

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux AG magyarországi

HIRDETÉS

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux AG magyarországi irodája akciót hirdetett a pedagógusok és diákok számára. A megújult pedagogus.suselinux.hu oldalon keresztül minden pedagógus és diák 33 százalékos kedvezménnyel (nettó 12 900 forintért) juthat a SuSE Linux 8.1 Professional magyar verziójához. Az ajánlat 2002. december 10-től az év végéig tart, és csak abban az esetben érvényes, ha a SuSE Linux 8.1 Professional magyar kiadását közvetlenül a SuSE Linux AG magyarországi irodájától vásároljuk. Az akció keretén belül egy fő legfeljebb két terméket vásárolhat. A dobozt személyesen átvevők egy A1-es méretű, magyar nyelvű SuSE falinaptárat kapnak ajándékba.

A megújult pedagogus.suselinux.hu oldal egyik célja azt, hogy pedagógusok és diákok számára olyan plusz információkkal szolgáljon, amelyekre egy iskolában szükség lehet. Az oldal készítői ezen felül újabb és újabb programleírásokat és egy pedagógusoknak szánt levelezőlista beindítását is ígérik. További részletek a már említett címen olvashatóak.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 12:49

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.