Szerző: roberto

2002. december 10. 19:41

Akciós SuSE Linux 8.1 tanároknak és diákoknak

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux AG magyarországi

[SuSE Magyarország] A SuSE Linux AG magyarországi irodája akciót hirdetett a pedagógusok és diákok számára. A megújult pedagogus.suselinux.hu oldalon keresztül minden pedagógus és diák 33 százalékos kedvezménnyel (nettó 12 900 forintért) juthat a SuSE Linux 8.1 Professional magyar verziójához. Az ajánlat 2002. december 10-től az év végéig tart, és csak abban az esetben érvényes, ha a SuSE Linux 8.1 Professional magyar kiadását közvetlenül a SuSE Linux AG magyarországi irodájától vásároljuk. Az akció keretén belül egy fő legfeljebb két terméket vásárolhat. A dobozt személyesen átvevők egy A1-es méretű, magyar nyelvű SuSE falinaptárat kapnak ajándékba.

A megújult pedagogus.suselinux.hu oldal egyik célja azt, hogy pedagógusok és diákok számára olyan plusz információkkal szolgáljon, amelyekre egy iskolában szükség lehet. Az oldal készítői ezen felül újabb és újabb programleírásokat és egy pedagógusoknak szánt levelezőlista beindítását is ígérik. További részletek a már említett címen olvashatóak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról