Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 5. 15:12

A Microsoftnak nincs terve az Xbox sikertelensége esetére

HIRDETÉS

John Connors
John Connors
A Microsoft szerdán bejelentette, hogy a jövőben még nagyobb erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy sikerre vigye az Xbox konzolt. Mikor a vállalat pénzügyi vezérigazgatójától azt kérdezték, van-e a Microsoftnak "B-terve" az Xbox kudarca esetére, John Connors azt válaszolta, hogy az egyetlen terv a konzol sikeressé tétele.

Bár a redmondi vállalat nem hozta nyilvánossága, hogy pontosan mennyit költött az Xboxra, a múlt hónapban közzétett pénzügyi eredmények tartalmazták az "otthoni szórakoztató részleg" eredményeit, amely 177 millió dolláros veszteség volt. Elemzők szerint a cég öt év alatt mintegy 2 milliárd dollárt költ az Xboxra.

A Microsoft nemrégiben indította el a konzolhoz szánt internetes szolgáltatását, az Xbox Live-ot. A szolgáltatás segítségével az Xbox játékkonzolok tulajdonosai az interneten keresztül játszhatnak egymással. Az Xbox Live egyelőre csak az Egyesült Államokban hozzáférhető, míg az európai rendszer beindítása a jövő év márciusában esedékes.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 11:46

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.