Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. december 5. 08:45

Megújult az [origo] Üzleti Negyed

Megújult arculattal és új tartalmi elemekkel kiegészülve folytatja működését az [origo] Üzleti Negyed szolgáltatása. A több mint két éve működő oldal új arculata és tartalma olvasói visszajelzések és szerkesztőségi tapasztalatok alapján került kialakításra.

[HWSW] Megújult arculattal és új tartalmi elemekkel kiegészülve folytatja működését az [origo] Üzleti Negyed szolgáltatása. A több mint két éve működő oldal új arculata és tartalma olvasói visszajelzések és szerkesztőségi tapasztalatok alapján került kialakításra.

A visszajelzéseket és tapasztalatokat összegezve, a cél egy formailag könnyebben átlátható, több képet és grafikont tartalmazó felület létrehozása, valamint a dinamikus alkalmazások technikai hátterének korszerűsítése volt. Tartalmában az új Üzleti Negyed a legfrissebb mikro- és makrogazdasági hírek közlésén túl a jövőben átfogóbb képet kíván adni a hazai befektetési lehetőségekről, a bankok, biztosítók és más pénzintézetek kínálatáról és azok árairól, az ingatlanpiaci változásokról, valamint állás- és karrierlehetőségekről egyaránt.

Az Üzleti Negyedben több új rovat is indult. Ilyen például a Hitel rovat, amelyben a diákhitelektől a lakáshitelekig találnak kimerítő információt az érdeklődők. A szintén új Vásárlás rovatban a várható árváltozások mellett a jövőben rendszeresen összehasonlítva jelennek meg nyolc élelmiszer üzletlánc árai. A Befektetés rovatban a tőzsdei árfolyamokon túl az olvasók részletesen tájékozódhatnak a befektetési alapokkal és a különböző bankbetétekkel kapcsolatosan, az Adó rovat szerkezete pedig egyszerűsödött, így egy helyre kerültek az adókedvezményeket összegző írások. A rovat továbbra is külön foglakozik a személyi jövedelemadóval és a vállalkozói adókkal, és ide kerültek a nyugdíjrendszerrel foglalkozó írások is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról