Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 4. 14:28

Az AMD garantálja az ASUS A7N266-VM alaplap minőségét és megbízhatóságát

Az AMD bejelentette, hogy az NVIDIA nForce chipkészletre épülő ASUS A7N266-VM alaplap sikerrel vette a vállalat tesztelési programját és elsőként nyerte el az AMD Assured minősítést, amelyet a megfelelően stabil és kiforrott, akár vállalati környezetben is használható alaplapok kapnak.

HIRDETÉS

Az AMD bejelentette, hogy az NVIDIA nForce chipkészletre épülő ASUS A7N266-VM alaplap sikerrel vette a vállalat tesztelési programját és elsőként nyerte el az "AMD Assured" minősítést, amelyet a megfelelően stabil és kiforrott, akár vállalati környezetben is használható alaplapok kapnak.

Az ASUS A7N266-VM alaplap az NVIDIA nForce 220D chipkészletre épül és MicroATX formátumú. A memóriamodulok fogadására két DDR DIMM aljzatot alakítottak ki, a bővítőkártyákat 1 AGP4X és 3 PCI foglalat várja. Az integrált GeForce2 MX grafikus vezérlőn, illetve a Dolby Digital 5.1-et támogató audiokontrolleren kívül az alaplapon egy Realtek Ethernet-kontroller is található.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 22:53

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.