Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 4. 14:28

Az AMD garantálja az ASUS A7N266-VM alaplap minőségét és megbízhatóságát

Az AMD bejelentette, hogy az NVIDIA nForce chipkészletre épülő ASUS A7N266-VM alaplap sikerrel vette a vállalat tesztelési programját és elsőként nyerte el az AMD Assured minősítést, amelyet a megfelelően stabil és kiforrott, akár vállalati környezetben is használható alaplapok kapnak.

Az AMD bejelentette, hogy az NVIDIA nForce chipkészletre épülő ASUS A7N266-VM alaplap sikerrel vette a vállalat tesztelési programját és elsőként nyerte el az "AMD Assured" minősítést, amelyet a megfelelően stabil és kiforrott, akár vállalati környezetben is használható alaplapok kapnak.

Az ASUS A7N266-VM alaplap az NVIDIA nForce 220D chipkészletre épül és MicroATX formátumú. A memóriamodulok fogadására két DDR DIMM aljzatot alakítottak ki, a bővítőkártyákat 1 AGP4X és 3 PCI foglalat várja. Az integrált GeForce2 MX grafikus vezérlőn, illetve a Dolby Digital 5.1-et támogató audiokontrolleren kívül az alaplapon egy Realtek Ethernet-kontroller is található.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról