Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 4. 14:06

A Pirelli a Scalat választotta

[Heller] A Pirelli, a világ egyik vezető gumiabroncs- és gumiárugyártó vállalata az iScala 2.1-et választotta

HIRDETÉS

[Heller] A Pirelli, a világ egyik vezető gumiabroncs- és gumiárugyártó vállalata az iScala 2.1-et választotta Moszkvában nyíló új értékesítési irodája számára. Az első ütemben a Pirelli a Scala kollaboratív ERP szoftverének pénzügyi, logisztikai és bérelszámolás moduljait helyezi üzembe.

A Pirelli döntését -- mely szerint az iScalat választja -- számos tényező indokolta, többek között a szoftver teljeskörű funkcionalitása, továbbá, hogy az orosz nyelvű rendszer a helyi pénzügyi környezetet teljes mértékben figyelembe veszi. Fontos szerepet játszott a döntésben, hogy a Scala helyi irodával rendelkezik és ütőképes tanácsadói csapata jártas az orosz üzleti és jogi gyakorlatban.

"A Pirelli nem az egyetlen nagyvállalat Oroszországban, amely a Scalát választotta" -- mondta Andrey Shabanov, a Scala FÁK régiójának ügyvezető igazgatója. "Jelenleg több, mint 550 vállalat használja az Scala ERP szoftverét a FÁK-on belül, 10 százalékkal többen, mint tavaly. Az új ügyfelek a helyi vállalatok közül kerülnek ki- mint például az Electroizdelia, az Autoelectronica, és a Cherkizovsky Agroindustrial Complex -, másrészt megtalálhatóak köztük nyugati vállalatok -- például a német Rittal -- oroszországi leányvállalatai."

A májusban megjelent iScala 2.1 a világ első célirányosan fejlesztett kollaboratív ERP platformja, amelyet úgy alakítottak ki, hogy valódi együttműködést tegyen lehetővé -- hogy ne csupán egy vállalat működjön jobban, hanem vállalatok összessége legyen képes hatékonyabban együttműködni. A Scala kollaboratív ERP szoftvere egy, az üzleti folyamatokat felügyelő, teljesen integrált szoftvercsomag, amely képes megfelelni a különböző jogrendszereknek és többféle pénznemet kezel -- ez pedig különösen nagy segítség azon vállalatok számára, amelyek különböző helyi piacokon vannak jelen egy időben. A program többnyelvű, több mint 20 nyelvre lefordították, így oroszra is. A Scala felhasználók a saját nyelvükön és saját pénznemükkel használhatják a rendszert, de a jelentések a központi irodában használt nyelven és pénznemben készülnek.

"Hiszünk abban, hogy egy olyan költséghatékony megoldást biztosítunk a vállalatok számára, amely megfelel üzleti igényeiknek most és a jövőben egyaránt, valamint kiszámíthatóvá teszi informatikai befektetéseiket hosszabb távon is" -- mondta Mike Burdett, a Scala vezérigazgatója. "Az a tény, hogy a nagyvállalatok -- mint például a Pirelli -- is a Scalat használják, bizonyítja termékstratégiánk helyességét. Ezek a cégek folyamatosan azt jelzik, hogy szeretnék automatizálni az adatok feldolgozását vállalataikon belül és azok között egyaránt, annak érdekében, hogy még inkább az ügyfélkapcsolataik kiépítésére koncentrálhassanak. Technológiánk lehetővé teszi ezt az automatizálást -- hiszen pontosan az a fajta előremutató technológia, amelyet ügyfeleink igényelnek, és mi folyamatosan biztosítjuk számukra ezt."

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 11:55

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.