Szerző: Barna József

2002. december 3. 18:43

Újabb hivatalos Detonator drivert adott ki az NVIDIA

Ma az NVIDIA új Detonator meghajtót adott ki Windows 9x/ME, Windows NT4 és Windows 2000/XP operációs rendszerekhez. A driverek verziószáma (41.09) megegyezik a korábban kiszivárgott béták verziószámával, azonban méretük azokénál jóval nagyobb. A meghajtók, melyek mindegyike Microsoft WHQL-minősítésre jelölt változat, letölthetőek a HWSW szerveréről.

[HWSW] Ma az NVIDIA új Detonator meghajtót adott ki Windows 9x/ME, Windows NT4 és Windows 2000/XP operációs rendszerekhez. A driverek verziószáma (41.09) megegyezik a korábban kiszivárgott béták verziószámával, azonban méretük azokénál jóval nagyobb. A meghajtók, melyek mindegyike Microsoft WHQL-minősítésre jelölt változat, letölthetőek a HWSW szerveréről.

 • NVIDIA Detonator Windows XP/2000 letöltési oldal
 • NVIDIA Detonator Windows 9x letöltési oldal
 • NVIDIA Detonator Windows NT4 letöltési oldal
 • Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

  a címlapról

  Hirdetés

  Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

  2021. július 26. 22:35

  A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!