:

Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 3. 16:42

NVIDIA nForce2 chipkészletes konfiguráció a MicronPC kínálatában

Az NVIDIA bejelentette, hogy a MicronPC a vállalat nForce2 rendszerplatformját választotta Millennia 910a asztali számítógépeibe.

Az NVIDIA bejelentette, hogy a MicronPC a vállalat nForce2 rendszerplatformját választotta Millennia 910a asztali számítógépeibe.

A MicronPC Millennia 910a konfigurációk alapkiépítésben nForce2 chipkészletes ASUS A7N8X alaplapot, 64 Mbyte videomemóriával szerelt GeForce4 MX 440 chipes grafikus kártyát, 256 Mbyte DDR333 SDRAM-ot, 7200 rmp sebességű merevlemezt és Athlon XP 2000+ processzort tartalmaznak, de természetesen gyorsabb videokártyával, processzorral, és nagyobb memóriával is rendelhetők. A Millennia 910a gépek ára monitor nélkül 849 dollártól indul.

Emlékezetes, hogy az nForce2 hivatalos bejelentése július közepén történt, akkor a vállalat azt ígérte, hogy az első alaplapok szeptemberre már az üzletek polcain lehetnek, azonban a termékek egyelőre csak igen korlátozottan férhetők hozzá. Az NVIDIA bejelentése szerint az első nForce2 chipkészletes alaplapok az ABIT, ASUS, Chaintech, EPoX, Leadtek, MSI, Shuttle és a Soltek kínálatában lesznek fellelhetők.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 02:08

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.