Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 3. 16:42

NVIDIA nForce2 chipkészletes konfiguráció a MicronPC kínálatában

Az NVIDIA bejelentette, hogy a MicronPC a vállalat nForce2 rendszerplatformját választotta Millennia 910a asztali számítógépeibe.

HIRDETÉS

Az NVIDIA bejelentette, hogy a MicronPC a vállalat nForce2 rendszerplatformját választotta Millennia 910a asztali számítógépeibe.

A MicronPC Millennia 910a konfigurációk alapkiépítésben nForce2 chipkészletes ASUS A7N8X alaplapot, 64 Mbyte videomemóriával szerelt GeForce4 MX 440 chipes grafikus kártyát, 256 Mbyte DDR333 SDRAM-ot, 7200 rmp sebességű merevlemezt és Athlon XP 2000+ processzort tartalmaznak, de természetesen gyorsabb videokártyával, processzorral, és nagyobb memóriával is rendelhetők. A Millennia 910a gépek ára monitor nélkül 849 dollártól indul.

Emlékezetes, hogy az nForce2 hivatalos bejelentése július közepén történt, akkor a vállalat azt ígérte, hogy az első alaplapok szeptemberre már az üzletek polcain lehetnek, azonban a termékek egyelőre csak igen korlátozottan férhetők hozzá. Az NVIDIA bejelentése szerint az első nForce2 chipkészletes alaplapok az ABIT, ASUS, Chaintech, EPoX, Leadtek, MSI, Shuttle és a Soltek kínálatában lesznek fellelhetők.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 23:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.