Szerző: roberto

2002. december 3. 09:47

Megérkezett a javított kiadás: Mozilla 1.2.1

[Mozilla.org, MozillaZine, HWSW] A Mozilla 1.2 megjelenése után gyorsan lábra

[Mozilla.org, MozillaZine, HWSW] A Mozilla 1.2 megjelenése után gyorsan lábra kaptak olyan híresztelések, amelyek szerint a böngésző új változata az eddigi legrosszabb kiadás, annyi hiba van benne, hogy már szinte használhatatlan. Ez csupán szóbeszéd, ennyire nem volt rossz az 1.2, azonban néhány frissebb, már elkészült hibajavítás valóban kimaradt belőle, ami sajnos csak a megjelenés után derült ki (erről a bugzilla.mozilla.org-on olvashatunk bővebben). Ettől függetlenül találtak egy komolyabb DHTML-hibát is a böngészőben, így ez tökéletes ok volt arra, hogy a már elkészült, de kimaradt javításokkal együtt jelenjen meg a Mozilla 1.2.1.

A csomagról sok újdonságot nem lehet elmondani, lehetőségeiben megegyezik a múlt heti kiadással, ezek közül a legfontosabbak: a gépelés közbeni keresés (type ahead find), az előtöltés és grafikus környezethez való jobb illeszkedés Linuxon és Windows XP-n. Az új verzió forráskódja, és a Windowsra, Mac OS-re, OS/2-re, illetve Linuxra fordított binárisok a mozilla.org-ról tölthetőek le. A Magyar Mozilla Projekt (mozilla.fsf.hu) hírei szerint hamarosan várható a magyar fordítás is.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

GENERATÍV

0

A Stack Overflow adataival okosodik a ChatGPT

2024. május 9. 14:00

A Google után a másik legmeghatározóbb piaci szereplővel is együttműködést írt alá a világ legnagyobb fejlesztői közösségi platformja.