Szerző: castor

2002. december 2. 18:44

Kedden jelenik meg a Warcraft 3 játszható demója

Kereken öt hónappal a teljes verzió megjelenése után -- december 3-án -- a Blizzard kiadja Warcraft 3: Reign of Chaos című stratégiai játékának demó verzióját -- tájékoztatta a sajtót a warcraftiii.net portál . A közleményben szerepel, hogy kárpótlásul több olyan egy- és többjátékos pálya kerül bele a demóba, amely az eredeti verzióban nem kapott helyett.

Kereken öt hónappal a teljes verzió megjelenése után -- december 3-án -- a Blizzard kiadja Warcraft 3: Reign of Chaos című stratégiai játékának demó verzióját -- tájékoztatta a sajtót a warcraftiii.net portál. A közleményben szerepel, hogy kárpótlásul több olyan egy- és többjátékos pálya kerül bele a demóba, amely az eredeti verzióban nem kapott helyett.

A trilógia harmadik részében, a Reign of Chaosban a játékosok újra beléphetnek Azeroth háború sújtotta földjére egy generációval az orkok és emberek közötti Második Háború befejezte után. A háború után kialakult törékeny béke megingani látszik, amint a sötét hatalmak többezer év után visszatértek, hogy véghezvihessék gonosz tervüket. Két új faj is megjelenik a csatározásokban -- az élőhalottak és az árny elfek.

Egyjátékos módban a játékosok a Legendás Hősök kalandjait követhetik, akik annál erősebbé válnak, minél több tapasztalatot gyűjtöttek. A játék előrehaladtával ezek a hősök képessé válnak a varázslatok és speciális képességek megtanulására, és hatalmas varázstárgyakat is vihetnek magukkal.

Többjátékos módban a hősök gyorsabban fejlődnek, így tovább növelve a feszültséget a rivális hatalmak közötti csatákban. A játékosok itt megoszthatják egységeiket és nyersanyagaikat a szövetségeseikkel, és névtelenül küzdhetnek meg a hasonló képességű játékosokkal.

a címlapról