Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 2. 11:52

Miniatűr PC Pentium 4 processzorral

A tajvani King Young bejelentette Sumicom 600 számítógépét, amely alig nagyobb, mint egy 5,25 helyre beépíthető CD- vagy DVD-meghajtó. A Sumicom (Super Mini Computer) sorozat korábbi tagjai VIA C3 és Intel Pentium III processzorra épültek, a Sumicom 600 azonban már Pentium 4 chipet tartalmaz.

HIRDETÉS

A tajvani King Young bejelentette Sumicom 600 számítógépét, amely alig nagyobb, mint egy 5,25" helyre beépíthető CD- vagy DVD-meghajtó. A Sumicom (Super Mini Computer) sorozat korábbi tagjai VIA C3 és Intel Pentium III processzorra épültek, a Sumicom 600 azonban már Pentium 4 chipet tartalmaz.

A számítógépben található apró alaplap a SiS651 chipkészletre épül, amely támogatja az 533 MHz-es front side buszt, integrált videovezérlőt, Ethernet-kontrollert, USB2.0 vezérlőt, FireWire-kontrollert és AC'97 hangchipet tartalmaz és kezeli a DDR333 SDRAM-ot. A Sumicom 600-at akár 2,53 GHz-es Pentium 4 processzorral is meg lehet rendelni. A gép legfeljebb 2 Gbyte memóriát támogat.

A Sumicom 600 előlapján FireWire csatlakozó, USB csatlakozó, valamint hang ki- és bemenetek találhatók. A gép hátlapján egy soros, egy párhuzamos, két USB és egy VGA csatlakozó kapott helyet. Itt található továbbá a vonalszintű kimenet, valamint az UTP kábel aljzata.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 12:16

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.