Szerző: Barna József

2002. november 29. 00:04

Letölthető a DirectX 9.0 Release Candidate 1

Két héttel az RC0 megjelenése után a Microsoft elkészült a DirectX 9.0 API újabb kiadásra jelölt változatával (RC1). Az újabb és újabb verziók gyors egymásutánja azt jelzi, hogy a végleges változat megjelenésére sem kell már sokat várnunk.

[HWSW] Két héttel az RC0 megjelenése után a Microsoft elkészült a DirectX 9.0 API újabb kiadásra jelölt változatával (RC1). Az újabb és újabb verziók gyors egymásutánja azt jelzi, hogy a végleges változat megjelenésére sem kell már sokat várnunk.

E változat kipróbálását is csak azoknak javasoljuk, akik a későbbiekben is biztosan fel szeretnék telepíteni az újabb változatokat, ugyanis a szoftver eltávolítása a Microsoft tájékoztatása szerint csak a Windows újratelepítésével lehetséges.

A regisztrált bétateszterek a Betaplace honlapon érhetik el a teljes szoftverfejlesztői csomagot (SDK), míg a végfelhasználóknak szánt, 32,7 Mbyte méretű runtime változat (v. 389) letölthető a HWSW szerveréről is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról