Szerző: Barna József

2002. november 29. 00:04

Letölthető a DirectX 9.0 Release Candidate 1

Két héttel az RC0 megjelenése után a Microsoft elkészült a DirectX 9.0 API újabb kiadásra jelölt változatával (RC1). Az újabb és újabb verziók gyors egymásutánja azt jelzi, hogy a végleges változat megjelenésére sem kell már sokat várnunk.

[HWSW] Két héttel az RC0 megjelenése után a Microsoft elkészült a DirectX 9.0 API újabb kiadásra jelölt változatával (RC1). Az újabb és újabb verziók gyors egymásutánja azt jelzi, hogy a végleges változat megjelenésére sem kell már sokat várnunk.

E változat kipróbálását is csak azoknak javasoljuk, akik a későbbiekben is biztosan fel szeretnék telepíteni az újabb változatokat, ugyanis a szoftver eltávolítása a Microsoft tájékoztatása szerint csak a Windows újratelepítésével lehetséges.

A regisztrált bétateszterek a Betaplace honlapon érhetik el a teljes szoftverfejlesztői csomagot (SDK), míg a végfelhasználóknak szánt, 32,7 Mbyte méretű runtime változat (v. 389) letölthető a HWSW szerveréről is.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.