Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 28. 16:33

2002 végéig további 24 telefonközpont körzetében lesz elérhető az ADSL

Az Axelero tájékoztatása szerint szerint 2002 hátralévő időszakában a következő időhatárok szerint várható az ADSL technológia kiépítése a korábban bejelentett településeken:

HIRDETÉS

[HWSW] Az Axelero tájékoztatása szerint szerint 2002 hátralévő időszakában a következő időhatárok szerint várható az ADSL technológia kiépítése a korábban bejelentett településeken:

2002. november 30-ig: Balatonfüred, Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Gyöngyös, Mátészalka, Mohács, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Százhalombatta, Szentendre, Szigetvár, Tapolca, Törökszentmiklós.

2002. december 31-ig: Budapesti központok: Bihari, Farkasrét, Harmat, Marcali, Nagytétény, Száva, Újhegyi; Érd (lefedetlen területek), Tata (főközpont).

A budapesti Gépmadár központ ADSL-képessé tétele 2003 első negyedévében várható. A szolgáltató tájékoztatása szerint az itt szereplő időpontok és helyszínek kizárólag tájékoztató jellegűek, a távközlési háttérszolgáltató fenntartja a jogot a változtatásra.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:57

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.