Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2002. november 28. 16:33

2002 végéig további 24 telefonközpont körzetében lesz elérhető az ADSL

Az Axelero tájékoztatása szerint szerint 2002 hátralévő időszakában a következő időhatárok szerint várható az ADSL technológia kiépítése a korábban bejelentett településeken:

[HWSW] Az Axelero tájékoztatása szerint szerint 2002 hátralévő időszakában a következő időhatárok szerint várható az ADSL technológia kiépítése a korábban bejelentett településeken:

2002. november 30-ig: Balatonfüred, Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Gyöngyös, Mátészalka, Mohács, Pilisvörösvár, Pomáz, Solymár, Százhalombatta, Szentendre, Szigetvár, Tapolca, Törökszentmiklós.

2002. december 31-ig: Budapesti központok: Bihari, Farkasrét, Harmat, Marcali, Nagytétény, Száva, Újhegyi; Érd (lefedetlen területek), Tata (főközpont).

A budapesti Gépmadár központ ADSL-képessé tétele 2003 első negyedévében várható. A szolgáltató tájékoztatása szerint az itt szereplő időpontok és helyszínek kizárólag tájékoztató jellegűek, a távközlési háttérszolgáltató fenntartja a jogot a változtatásra.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról