Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 28. 12:12

Professzionális webforgalom-elemző szoftver a magyar piacon

A WebBusiness Kft. lett az 1996-ban alapított amerikai Sane Solutions webforgalom elemző szoftverének, a NetTrackernek kizárólagos

[HWSW] A WebBusiness Kft. lett az 1996-ban alapított amerikai Sane Solutions webforgalom elemző szoftverének, a NetTrackernek kizárólagos magyarországi disztribútora.

A NetTracker árkategóriájában a versenytársaknál részletesebb és dinamikusabb elemzési lehetőségeket nyújt. Segítségével megismerhető egy weboldal látogatóinak egyéni útvonala, mérhetők a site oldalainak válaszideje, az oldalletöltések. A NetTracker különbséget tesz új, visszatérő és egyedi látogatók között. A részletes jelentések alapján a weboldal látogatói tevékenységük és a megtekintett tartalom alapján is szegmentálhatók, a jelentésekhez igény szerint további szűrők alkalmazhatók, illetve mérhetjők a bannerkampányok hatékonysága is.

A NetTracker három verzióban áll a felhasználók rendelkezésére: míg a Professional kis és közepes forgalmú website-ok számára ideális, az Enterprise már több website analizálását is lehetővé teszi, így tökéletes megoldás egyetemek és egyéb szervezetek számára. Az eBusiness verzió a nagy forgalmat bonyolító, naponta több mint 200 Mbyte logfájl adatot generáló website-okkal is megbirkózik.

A Sane Solutions szoftvereit használja többek között a Hewlett-Packard, Harvard University, Time Inc., Lockhead Martin és a US Postal Service.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról