Szerző: roberto

2002. november 27. 20:36

A GeCAD Software kiadta a RAV AntiVirus Sambához készült változatát

[GeCAD Software] A bukaresti székhelyű GeCAD Software a

HIRDETÉS

[GeCAD Software] A bukaresti székhelyű GeCAD Software a napokban kiadta az ismert RAV Antivirus szoftver Sambához készült változatát. A Samba egy olyan UNIX-os programcsomag, amely a Windows rendszerek SMB/CIFS protokolljára építve kínál hálózati fájl- és nyomatómegosztási szolgáltatásokat, valamint felhasználóazonosítást.

A RAV friss, Sambához készített változata a Linux rendszereket támogatja, platformfüggetlen keresőmotorja minden megosztott fájl megnyitásakor és bezárásakor teszteli az adott fájl tartalmát, a leggyakrabban használt fájlokat pedig gyorstárazza, így a szoftver elfogadható sebesség mellett nagyfokú biztonságot nyújt a hálózat számára.

A termékről további információ a www.ravantivirus.com-on található.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 03:14

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.