Szerző: Ady Krisztián

2002. november 27. 14:45

Letölthető az ICQ üzenetküldő program legújabb, ICQ Pro 2003a béta változata

[ Clubic.com ] Letölthetővé vált a közkedvelt azonnali üzenetküldő program, az ICQ legfrissebb, 2003a béta változata. Az ICQ Pro 2003a néven települő programról sajnos az ICQ hivatalos oldalán sem lehet semmilyen információt találni, így nem lehet tudni, miben nyújt többet az új verzió a 2002b legutolsó változatánál.

[Clubic.com] Letölthetővé vált a közkedvelt azonnali üzenetküldő program, az ICQ legfrissebb, 2003a béta változata. Az ICQ Pro 2003a néven települő programról sajnos az ICQ hivatalos oldalán sem lehet semmilyen információt találni, így nem lehet tudni, miben nyújt többet az új verzió a 2002b legutolsó változatánál.


Változatlan kezelőfelület

A telepítőcsomagot FTP-szerverünkről is le lehet tölteni. A 3,8 MB-os csomaggal felül lehet installálni az előző telepítést, így minden beállításunk változatlanul megmarad.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.