:

Szerző: Ady Krisztián

2002. november 27. 14:45

Letölthető az ICQ üzenetküldő program legújabb, ICQ Pro 2003a béta változata

[ Clubic.com ] Letölthetővé vált a közkedvelt azonnali üzenetküldő program, az ICQ legfrissebb, 2003a béta változata. Az ICQ Pro 2003a néven települő programról sajnos az ICQ hivatalos oldalán sem lehet semmilyen információt találni, így nem lehet tudni, miben nyújt többet az új verzió a 2002b legutolsó változatánál.

[Clubic.com] Letölthetővé vált a közkedvelt azonnali üzenetküldő program, az ICQ legfrissebb, 2003a béta változata. Az ICQ Pro 2003a néven települő programról sajnos az ICQ hivatalos oldalán sem lehet semmilyen információt találni, így nem lehet tudni, miben nyújt többet az új verzió a 2002b legutolsó változatánál.


Változatlan kezelőfelület

A telepítőcsomagot FTP-szerverünkről is le lehet tölteni. A 3,8 MB-os csomaggal felül lehet installálni az előző telepítést, így minden beállításunk változatlanul megmarad.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 23:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.