Szerző: Ady Krisztián

2002. november 27. 14:45

Letölthető az ICQ üzenetküldő program legújabb, ICQ Pro 2003a béta változata

[ Clubic.com ] Letölthetővé vált a közkedvelt azonnali üzenetküldő program, az ICQ legfrissebb, 2003a béta változata. Az ICQ Pro 2003a néven települő programról sajnos az ICQ hivatalos oldalán sem lehet semmilyen információt találni, így nem lehet tudni, miben nyújt többet az új verzió a 2002b legutolsó változatánál.

HIRDETÉS

[Clubic.com] Letölthetővé vált a közkedvelt azonnali üzenetküldő program, az ICQ legfrissebb, 2003a béta változata. Az ICQ Pro 2003a néven települő programról sajnos az ICQ hivatalos oldalán sem lehet semmilyen információt találni, így nem lehet tudni, miben nyújt többet az új verzió a 2002b legutolsó változatánál.


Változatlan kezelőfelület

A telepítőcsomagot FTP-szerverünkről is le lehet tölteni. A 3,8 MB-os csomaggal felül lehet installálni az előző telepítést, így minden beállításunk változatlanul megmarad.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 18:26

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.