Szerző: roberto

2002. november 26. 11:23

Richard Seibt lesz a SuSE új elnök-vezérigazgatója

[SuSE, HWSW] A SuSE Linux AG tegnap jelentette be, hogy a cég

[SuSE, HWSW] A SuSE Linux AG tegnap jelentette be, hogy a cég élére új elnök-vezérigazgatót neveztek ki. Richard Seibt, aki egyben az igazgatótanács elnöke is lesz, Gerhard Burtschert váltja fel. A SuSE tavaly egy nagyléptékű szerkezetváltási folyamaton ment át, amelynek során a SuSE addigi vállalati struktúráját -- az értékesítési, marketing, terméktámogatási, fejlesztési, pénzügyi és a szervezeti osztályokat -- egy új, ügyfélorientált szerkezet váltotta fel.

A SuSE tavaly kialakított öt nagy üzleti egysége azóta a vállalat különböző vásárlói rétegeivel foglalkozik. Önálló egységet szántak a magánfelhasználóknak, a kis- és középvállalati felhasználóknak, a nagyvállalatoknak, az állami és intézményi felhasználóknak, valamint a technológiai partnereknek (AMD, Compaq, IBM, Intel, Oracle, SAP, SGI). A szerkezetváltási folyamatot a tavaly decemberben kinevezett elnök-vezérigazgató, Gerhard Burtschert fejezte be.

Az új vezető, Richard Seibt, 2003 januárjától kerül a SuSE Linux AG-hez, jelenleg a United Internet AG igazgatótanácsának tagja. A szakember frissen végzett, diplomás üzemgazdászként az IBM németországi leányvállalatánál helyezkedett el, ahol húsz év alatt számos pozíciót töltött be, többek közt a németországi eladásokkal és marketinggel foglalkozó részleget is vezette. Seibt a legjobb reményekkel veszi át a vállalat vezetését, amely a mostani elnök-vezérigazgató szerint föl van készítve a jövőbeli növekedésre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról