:

Szerző: castor

2002. november 25. 21:21

Gondban a Microsoft -- nem minden hitelkártyát fogad el az Asheron's Call 2

Több játékos felháborodva fordult a Microsofthoz, ugyanis a néhány napja megjelent Asherons Call 2 című online szerepjátékuk nem minden hitelkártyát támogat. A programot kilenc országban (Egyesült Államok, Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, Spanyolország, Japán és Nagy-Britannia) adták ki hivatalosan. Aki azonban máshol lakik, de sikerült például online rendelés útján megszereznie a szoftvert, az nem tudja használni azt, ugyanis más országokban kiállított hitelkártyát nem fogad el a regisztráció.

Több játékos felháborodva fordult a Microsofthoz, ugyanis a néhány napja megjelent Asheron's Call 2 című online szerepjátékuk nem minden hitelkártyát támogat. A programot kilenc országban (Egyesült Államok, Kanada, Franciaország, Németország, Olaszország, Hollandia, Spanyolország, Japán és Nagy-Britannia) adták ki hivatalosan. Aki azonban máshol lakik, de sikerült például online rendelés útján megszereznie a szoftvert, az nem tudja használni azt, ugyanis más országokban kiállított hitelkártyát nem fogad el a regisztráció.

Ken Karl, a cég játékokkal foglalkozó osztályának vezetője megerősítette a hírt, és elmondta, hogy megérti azok csalódottságát akik már beszerezték a játékot, de nem tudják használni azt. Ígérete szerint hamarosan több országot is felvesznek a hivatalosan támogatott területek listájára, így a problémák egy része megoldódhat.

Az MMORPG-k, azaz a csak online játszható szerepjátékok manapság a fénykorukat élik. Két éve jelent meg a Microsoft első ilyen programja, mely az Asheron's Call nevet kapta, és az Everquest után a második legnépszerűbb játék lett ebben a kategóriájában. A Turbine Games fejlesztőcég által készített folytatásban az első részből megismert -- de később lerombolt -- Dereth világát kell újra felépítenünk.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.