Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 25. 11:12

Magyarországon is kapható a Nokia 6610

Megjelent a Westel kínálatában a Nokia 6610. A felső kategóriás készüléket a finn gyártó elsősorban üzletembereknek ajánlja.

HIRDETÉS

Megjelent a Westel kínálatában a Nokia 6610. A felső kategóriás készüléket a finn gyártó elsősorban üzletembereknek ajánlja.

A színes kijelzővel, multimédiás üzenetküldési képességgel és Java-támogatással felruházott Nokia 6610 készülék háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900), azaz Európán kívül Ázsiában, Amerikában és Ausztráliában is használható.

A Java 2 Micro Edition révén a Nokia 6610 képes Java alkalmazások futtatására, amelyek közül néhány előre telepített is van (mértékegység-átváltó, portfolió-kezelő, játékok), de később más alkalmazásokat is le lehet tölteni a telefonra.

A Nokia 6610 többszólamú csengődallamokkal kényezteti tulajdonosát, de ha ez nem lenne elég zenei, akkor lehetőség van a beépített FM-rádió hallgatására is. Természetesen a készülékre új csengőhangok tölthetők le MMS-ben, WAP-on, illetve a Nokia PC Suite szoftver segítségével az internetről. A Nokia 6610 kihangosítással is rendelkezik.

A telefon előlapja Xpress-on típusú, azaz a felhasználó által pillanatok alatt kicserélhető. A készülék dobozában három különféle színű előlap (fekete, fehér, szürke) található. Az egyedi megjelenést a kezelőfelület (menü) testreszabhatósága biztosítja.

A Nokia 6610 tömege 84 gramm. A készülék egy feltöltéssel 2-5 óra beszélgetési időt és 150-300 óra készenléti időt biztosít. A telefon ára két éves Westel előfizetéssel 119 ezer forint.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 2. 01:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.