Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 25. 11:12

Magyarországon is kapható a Nokia 6610

Megjelent a Westel kínálatában a Nokia 6610. A felső kategóriás készüléket a finn gyártó elsősorban üzletembereknek ajánlja.

Megjelent a Westel kínálatában a Nokia 6610. A felső kategóriás készüléket a finn gyártó elsősorban üzletembereknek ajánlja.

A színes kijelzővel, multimédiás üzenetküldési képességgel és Java-támogatással felruházott Nokia 6610 készülék háromsávos (GSM/GPRS 900/1800/1900), azaz Európán kívül Ázsiában, Amerikában és Ausztráliában is használható.

A Java 2 Micro Edition révén a Nokia 6610 képes Java alkalmazások futtatására, amelyek közül néhány előre telepített is van (mértékegység-átváltó, portfolió-kezelő, játékok), de később más alkalmazásokat is le lehet tölteni a telefonra.

A Nokia 6610 többszólamú csengődallamokkal kényezteti tulajdonosát, de ha ez nem lenne elég zenei, akkor lehetőség van a beépített FM-rádió hallgatására is. Természetesen a készülékre új csengőhangok tölthetők le MMS-ben, WAP-on, illetve a Nokia PC Suite szoftver segítségével az internetről. A Nokia 6610 kihangosítással is rendelkezik.

A telefon előlapja Xpress-on típusú, azaz a felhasználó által pillanatok alatt kicserélhető. A készülék dobozában három különféle színű előlap (fekete, fehér, szürke) található. Az egyedi megjelenést a kezelőfelület (menü) testreszabhatósága biztosítja.

A Nokia 6610 tömege 84 gramm. A készülék egy feltöltéssel 2-5 óra beszélgetési időt és 150-300 óra készenléti időt biztosít. A telefon ára két éves Westel előfizetéssel 119 ezer forint.

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.

a címlapról

repairwashing

6

Keserű véget ért a Samsung-iFixit frigy

2024. május 24. 11:58

A független javítócég szerint a koreaiak rendkívül megnehezítették a könnyű javítást lehetővé tevő együttműködést.