Szerző: Bodnár Ádám

2002. november 21. 13:35

A Scala ECE Hungary Kft. tovább növeli vertikális megoldásainak kínálatát

A Scala Business Solutions magyarországi leányvállalata és a finn Automaster Oy disztribútori megállapodást írtak

A Scala Business Solutions magyarországi leányvállalata és a finn Automaster Oy disztribútori megállapodást írtak alá, amelynek értelmében a Scala implementálja és supportálja az Automaster márkakereskedés-felügyeleti rendszerét Magyarországon. A Scala a saját ERP rendszeréhez illesztette az AutoMaster szoftvert, ezáltal lehetővé tette, hogy gépjármű-forgalmazók, -importőrök és szervizhálózatok teljes üzleti folyamataikat lefedhessék a két rendszer együttesével.

A Scala azzal, hogy a gépjárműipar felé is kínál megoldást, tovább erősíti jelenlétét a vertikális alkalmazások piacán. A Scala már jelen van az építőiparban a Scala Épszer nevű alkalmazással, a gyógyszeriparban a Scala Pharma, a szállodaiparban pedig a Scala Hospitality rendszerrel. A Novodata Rt-vel létrejött partneri együttműködés eredményeképpen pedig a magyarországi kiskereskedelem számára kínál megoldást az ERP rendszer és a pénztárgépek integrálásával.

"A megállapodás jelentős lépés a Scala vertikális piaci stratégiájában" -- mondta Kiss Judit, a Scala ECE Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. "Ezen túlmenően a megállapodás jó hír az egyre erősödő magyar autókereskedelem számára is. Az AutoMaster szoftver illesztése a Scala már bevált funkcionalitással bíró ERP rendszeréhez lehetőséget biztosít az iparág cégeinek üzleti folyamataik teljes körű lefedéséhez."

"Örömmel üdvözöljük a Scalát a csapatban" -- mondja Christer Blomberg, az Automaster Partner Business Managere. "A lokalizált funkcionalitás kialakításával, valamint az ERP rendszerhez történt illesztéssel a Scalával együtt olyan alkalmazást tudunk kínálni a helyi piacnak, amely tökéletesen adaptált a helyi követelményekre."

Az Automaster, amely a Fujitsu vállalatcsoport része, 1983 óta fejleszt a gépjármű-kereskedelem számára informatikai rendszereket. A rugalmas rendszer kompatibilis számos gyártó és alkatrész-beszállító rendszerével, skálázható, azaz több száz felhasználó számára is használható, amely ideálissá teszi a rendszert kisebb cégek és nagy, multinacionális vállalatok számára, több telephellyel rendelkező kereskedések és raktárak számára is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról