Szerző: castor

2002. november 20. 21:14

Spyro, a játéktörténelem legaranyosabb sárkánya a GameCube konzolt is meghódíthatja

A gyerekek nagy örömére Spyro, a játéktörténelem legaranyosabb sárkánya a GameCube-ot is meghódíthatja, ugyanis az Egyesült Államokban megjelent a Spyro: Enter the Dragonfly című ügyességi kalandjáték Nintendo konzolra írt változata. A Spyro: Season of Ice című előző rész 2002-ben elnyerte a Gyermekek számára készített legjobb szoftver díját.

A gyerekek nagy örömére Spyro, a játéktörténelem legaranyosabb sárkánya a GameCube-ot is meghódíthatja, ugyanis az Egyesült Államokban megjelent a Spyro: Enter the Dragonfly című ügyességi kalandjáték Nintendo konzolra írt változata. A Spyro: Season of Ice című előző rész 2002-ben elnyerte a "Gyermekek számára készített legjobb szoftver" díját.

Az új kalandban a gonosz Ripto visszatér, és elrabolja a sárkányvarázslatok forrását. Spyróra és segítőtársára, Sparxra vár a feladat, hogy visszaszerezzék az értékes tárgyat.

Az Equinoxe Digital Entertainment csapat által fejlesztett játék előző részeiből eddig több mint 11 millió példányt adtak el világszerte. "Amennyiben a GameCube verzió is sikeres lesz, akkor kétségtelen, hogy a következő epizódok is megjelennek erre a konzolra" -- mondta Nicholas Longano, az Universal Interactive kiadó képviselője.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról