Szerző: castor

2002. november 20. 18:53

A Microsoft kiadta a Rallisport Challenge játszható demóját

A Microsoft kiadta a Rallisport Challenge raliszimulátor játszható demó ját, mely négy vezethető kocsit tartalmaz a teljes játék 29 autójából. A 221 megás kipróbálható verzióban -- változó időjárási körülmény között -- összesen négy pályán lovagolhatjuk meg a lóerőket. Az Xboxra év közepén megjelent program PC-s változata október végén került a boltokba.

A Microsoft kiadta a Rallisport Challenge raliszimulátor játszható demóját, mely négy vezethető kocsit tartalmaz a teljes játék 29 autójából. A 221 megás kipróbálható verzióban -- változó időjárási körülmény között -- összesen négy pályán "lovagolhatjuk meg" a lóerőket. Az Xboxra év közepén megjelent program PC-s változata október végén került a boltokba.

A játék egyik különlegessége, hogy négyféle versenyen pörgethetjük a maximumig kedvenc négykerekűnk fordulatszámmérőjét. Talán minden Xbox-tulaj legszebb játékélményei közé tartoznak azok a hegyi versenyek, melyeken csodálatos tájjal körülvett, járatlan földutakon kellett megküzdeni a legnagyobb ellenséggel, az órával. De ezenkívül szerepelni fog még hagyományos rali mód, rallycross és jeges verseny is.

Ügyességünket összesen 48 pályán kamatoztathatjuk majd, olyan autókkal, mint az Audi, a Citroen, a Ford, a Subaru, vagy a Mitsubishi. De ezeken felül csemegézhetünk majd egészen különleges autócsodákból és tuningolt járgányokból is.

A játékot a raliszimulátorokban már nagy gyakorlatot szerzett Digital Illusions fejlesztette -- nekik köszönhettük például a két éve megjelent a Rally Masterset. A szakértelmüknek köszönhetően rengeteg, profi módon megvalósított hangulati elemmel találkozhatunk. A szélben hajladoznak az út menti fák, állatok keresztezik a járművünk útját, vagy a realisztikus részecske-animációnak köszönhetően a sár, a hó és a víz teljesen úgy néz ki, mint a valóságban.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról