Szerző: castor

2002. november 20. 18:53

A Microsoft kiadta a Rallisport Challenge játszható demóját

A Microsoft kiadta a Rallisport Challenge raliszimulátor játszható demó ját, mely négy vezethető kocsit tartalmaz a teljes játék 29 autójából. A 221 megás kipróbálható verzióban -- változó időjárási körülmény között -- összesen négy pályán lovagolhatjuk meg a lóerőket. Az Xboxra év közepén megjelent program PC-s változata október végén került a boltokba.

HIRDETÉS

A Microsoft kiadta a Rallisport Challenge raliszimulátor játszható demóját, mely négy vezethető kocsit tartalmaz a teljes játék 29 autójából. A 221 megás kipróbálható verzióban -- változó időjárási körülmény között -- összesen négy pályán "lovagolhatjuk meg" a lóerőket. Az Xboxra év közepén megjelent program PC-s változata október végén került a boltokba.

A játék egyik különlegessége, hogy négyféle versenyen pörgethetjük a maximumig kedvenc négykerekűnk fordulatszámmérőjét. Talán minden Xbox-tulaj legszebb játékélményei közé tartoznak azok a hegyi versenyek, melyeken csodálatos tájjal körülvett, járatlan földutakon kellett megküzdeni a legnagyobb ellenséggel, az órával. De ezenkívül szerepelni fog még hagyományos rali mód, rallycross és jeges verseny is.

Ügyességünket összesen 48 pályán kamatoztathatjuk majd, olyan autókkal, mint az Audi, a Citroen, a Ford, a Subaru, vagy a Mitsubishi. De ezeken felül csemegézhetünk majd egészen különleges autócsodákból és tuningolt járgányokból is.

A játékot a raliszimulátorokban már nagy gyakorlatot szerzett Digital Illusions fejlesztette -- nekik köszönhettük például a két éve megjelent a Rally Masterset. A szakértelmüknek köszönhetően rengeteg, profi módon megvalósított hangulati elemmel találkozhatunk. A szélben hajladoznak az út menti fák, állatok keresztezik a járművünk útját, vagy a realisztikus részecske-animációnak köszönhetően a sár, a hó és a víz teljesen úgy néz ki, mint a valóságban.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 15:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.