Szerző: Barna József

2002. november 20. 18:16

Comdex: két új Celeron processzort jelentett be az Intel

Az Intel ma jelentette be két újabb Celeron modelljének elérhetőségét. A 2,1 és 2,2 GHz-en futó Celeron processzorok 0,13 mikronos csíkszélességgel készülnek, és a mai naptól megvásárolhatóak.

[HWSW] Az Intel ma jelentette be két újabb Celeron modelljének elérhetőségét. A 2,1 és 2,2 GHz-en futó Celeron processzorok 0,13 mikronos csíkszélességgel készülnek, és a mai naptól megvásárolhatóak.

A Pentium 4 alapjául is szolgáló NetBurst mikroarchitektúrára épülő Celeron processzorok 128 Kbyte másodszintű gyorsítótárat tartalmaznak, 400 MHz-es rendszerbuszt használnak és Socket478 foglalatba illeszkednek. A ma bejelentett két modell, ahogy már a 2 GHz-es változat is 0,13 mikronos gyártástechnológiával készül.

A 2,1 és 2,2 GHz-es Celeron processzorok ára ezer darabos közvetlen megrendelés esetén 89, illetve 103 dollár. A vállalat az idén már nem mutat be újabb Celeron és Pentium 4 processzorokat.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról