Szerző: roberto

2002. november 20. 01:24

A Sybase és a SuSE technológiai szövetséget kötött

[SuSE] A SuSE Linux AG hétfőn jelentette be, hogy

[SuSE] A SuSE Linux AG hétfőn jelentette be, hogy technológiai együttműködési megállapodást kötött a vállalati szoftvereiről, adatbáziskezelő rendszereiről és telekommunikációs érdekeltségeiről ismert Sybase Inc-vel. A megállapodás szerint a jövőben már a termékek tervezési szakaszában egyeztetni fog egymással a két cég, és a közös vásárlóiknak egységes, konzisztens terméktámogatást fognak nyújtani, továbbá a Sybase termékei el fognak készülni a SuSE vállalati rendszerének, a SuSE Linux Enterprise Servernek az új, United Linuxra épülő nyolcas verziójára.

"A Sybase az elsők közt volt a Linux támogatásában. Ezen új technológiai együttműködés révén még egyszerűbbé szeretnénk tenni ügyfeleink számára e platform használatát, ily módon segítünk a a TCO (Total Cost of Ownership) csökkentésében is" -- mondta a bejelentés kapcsán Raj Nathan, a Sybase vállalati megoldásokkal foglalkozó részlegének vezetője, hozzátéve, hogy a SuSE-ben olyan partnerre leltek, akinek sikerült erős piaci pozíciókat kiépítenie Európában és az Egyesült Államokban is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról