Szerző: roberto

2002. november 20. 01:24

A Sybase és a SuSE technológiai szövetséget kötött

[SuSE] A SuSE Linux AG hétfőn jelentette be, hogy

[SuSE] A SuSE Linux AG hétfőn jelentette be, hogy technológiai együttműködési megállapodást kötött a vállalati szoftvereiről, adatbáziskezelő rendszereiről és telekommunikációs érdekeltségeiről ismert Sybase Inc-vel. A megállapodás szerint a jövőben már a termékek tervezési szakaszában egyeztetni fog egymással a két cég, és a közös vásárlóiknak egységes, konzisztens terméktámogatást fognak nyújtani, továbbá a Sybase termékei el fognak készülni a SuSE vállalati rendszerének, a SuSE Linux Enterprise Servernek az új, United Linuxra épülő nyolcas verziójára.

"A Sybase az elsők közt volt a Linux támogatásában. Ezen új technológiai együttműködés révén még egyszerűbbé szeretnénk tenni ügyfeleink számára e platform használatát, ily módon segítünk a a TCO (Total Cost of Ownership) csökkentésében is" -- mondta a bejelentés kapcsán Raj Nathan, a Sybase vállalati megoldásokkal foglalkozó részlegének vezetője, hozzátéve, hogy a SuSE-ben olyan partnerre leltek, akinek sikerült erős piaci pozíciókat kiépítenie Európában és az Egyesült Államokban is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról