Szerző: roberto

2002. november 19. 18:35

Letölthető a KDE grafikus munkakörnyezet 3.0.5-ös verziója

[KDE.org] A KDE projekt tegnap jelentette be a KDE grafikus

[KDE.org] A KDE projekt tegnap jelentette be a KDE grafikus munkakörnyezet 3.0.5-ös verzióját. Az új KDE 51 nyelvet támogat (köztük természetesen a magyart is). A desktop az októberben megjelent előző verzióhoz képest csupán kisebb változásokat, javításokat és biztonsági frissítéséket tartalmaz a kdelibs, a kdebase, a kdenetwork, kdesdk csomagokban, valamint a KDevelop integrált fejlesztőkörnyezetben.

A friss szoftver a download.kde.org-ról kiindulva tölthető le Red Hat (8.0), Slackware (8.1) és SuSE (7.3-8.1) rendszerekhez, a következő napokban további rendszerekhez készült bináris csomagok megjelenése is várható. A forráskód lefordításához GCC 2.95 vagy 3.1, illetve 3.2 ajánlott, a desktop a Qt X11-es változatának legalább a 3.0.3-as verzióját igényli.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. november 29. 10:11

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.