Szerző: castor

2002. november 19. 20:22

Az üzletekbe került a James Bond 007: NightFire című játék

Az Electronic Arts kedden bejelentette, hogy az Egyesült Államokban lévő üzletekben már kapható a Gearbox Software csapat által fejlesztett James Bond 007: NightFire című játék PlayStation 2, GameCube, illetve Xbox konzolokra írt változata. A PC-s verzió megjelenése jövő hét hétfőn várható. Az európai vásárlóknak viszont november 29-ig, illetve december 6-ig kell várniuk a megjelenésekkel.

Az Electronic Arts kedden bejelentette, hogy az Egyesült Államokban lévő üzletekben már kapható a Gearbox Software csapat által fejlesztett James Bond 007: NightFire című játék PlayStation 2, GameCube, illetve Xbox konzolokra írt változata. A PC-s verzió megjelenése jövő hét hétfőn várható. Az európai vásárlóknak viszont november 29-ig, illetve december 6-ig kell várniuk a megjelenésekkel.A négy változat európai dobozai

A játékosokra rengeteg kaland és veszély vár az ausztriai havas Alpok csúcsaitól egészen az óceán mélyéig, mire sikerül elkapniuk az egyik bűnszervezet vezetőjét, Rafael Drake-et. Ezek alatt a Pierce Brosnanről mintázott Bondnak rengeteg típusú küldetésben kell bizonyítania rátermettségét -- az autós üldözéstől egészen az FPS nézetű lopakodásig. A feladatok végrehajtása során több olyan eszközt is használhatunk, melyek ismerősek lehetnek a kémfilmekből. De az akciójeleneteknél megmarad a jó öreg M16-os, a shotgun, és a 007-es ügynök által rendszeresen használt Walther PPK pisztoly.

A Gearbox Software fejlesztőcsapat neve nem lehet ismeretlen a játékosok előtt, ugyanis jelenleg a Counter Strike: Condition Zerón és a Halo PC-s változatán dolgoznak. De nekik köszönhetjük a Half Life: Blue Shift, illetve a Half Life: Opposing Force című kiegészítő lemezeket is.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról