:

Szerző: Barna József

2002. november 19. 15:35

Megjelent a Recognita OmniPage Pro 12 karakterfelismerő szoftver

[Headline] A ScanSoft ma jelentette be OmniPage Pro optikai karakterfelismerő (OCR) és PDF-átalakító alkalmazásának legújabb verzióját. Az OmniPage Pro 12 mind az otthoni felhasználóknak szánt Standard, mind pedig az üzleti felhasználókat megcélzó Office kivitelben forgalomba kerül.

[Headline] A ScanSoft ma jelentette be OmniPage Pro optikai karakterfelismerő (OCR) és PDF-átalakító alkalmazásának legújabb verzióját. Az OmniPage Pro 12 mind az otthoni felhasználóknak szánt Standard, mind pedig az üzleti felhasználókat megcélzó Office kivitelben forgalomba kerül.

Az új verzióban a ScanSoft az optikai karakterfelismerő termékek felhasználói számára legfontosabb szolgáltatásokat fejlesztette tovább, így például a szoftver általános pontosságát 35 százalékkal, a PDF-konverzió pontosságát pedig több mint 80 százalékkal növelte. A termékek további időkímélő szolgáltatásai közé tartozik a dokumentumszerkezet pontos megtartása és a számos egyedülálló dokumentumszerkesztési lehetőség, amely minden eddiginél könnyebbé teszi az elektronikus dokumentumok átdolgozását, még azokét is, amelyeknek szövege formázott, esetleg oszlopokat, képeket, táblázatokat és számolótáblákat tartalmaz.

Az OmniPage Pro 12 Office ezen túlmenően az asztali számítógép kategóriában elsőként tartalmaz olyan optikai karakterfelismerési megoldást, amelynek segítségével a dokumentumok és a beszkennelt fájlok automatikusan alakíthatók át XML-fájlokká. Az XML-formátum mára a dokumentumok és adatok tárolásának és megjelenítésének általánosan használt szabványává vált. E szolgáltatásával az OmniPage Pro 12 Office lehetővé teszi az üzleti felhasználók számára a dokumentum alapú munkafolyamatok összekapcsolását az adatbázis-kezelő, dokumentumkezelő, -kereső és más, az XML-szabványt támogató alkalmazásokkal. A termék továbbá támogatja az elektronikus dokumentumokhoz alkalmazott Open eBook formátumot is.

A Recognita OmniPage Pro 12 mindkét változata november végén kerül Magyarországon kereskedelmi forgalomba; a hazai számítástechnikai boltokban december elejétől lesz megvásárolható. A termék magyarországi forgalmazói a BSC Kft., a Digitáltechnika Kft. és a Számalk Rt. Termékinformációkkal a Recognita Információs Központ áll az érdeklődők rendelkezésére a 467-0166-os számon. A Recognita OmniPage Pro 12 Office teljes verziójának ajánlott végfelhasználói ára 154 800 Ft + áfa, az upgrade verzióé 59 900 Ft + áfa, míg a Recognita OmniPage Pro 12 ajánlott végfelhasználói ára 34 900 Ft + áfa.

A vállalat közleménye szerint minden szövegfelismerő program tulajdonosa jogosult az upgrade verzió megvásárlására, függetlenül attól, hogy jelenleg Recognita vagy más, esetleg a szkenner mellé ingyenesen kapott OCR terméke van. A ScanSoft ezek mellett kedvezményes licencelési lehetőségekkel támogatja a többfelhasználós vásárlásokat. A cég hivatalos magyar weblapja a www.scansoft.hu címen található.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 21:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.