:

Szerző: sammer

2000. május 4. 23:02

Opposing Force CTF shotok

Amikor 1998-ban megjelent a Half-Life mindenki csak a lineális single-player részére koncentrált, sok pozitív vélemény volt az ötletes pályaszerkezetéről, de legalább annyi negatív kritikát kapott a végigjátszás egyszínüsége miatt. A többjátékos részről mindenki azt hitte, hogy nem veheti fel a versenyt a Quake1-2 sorozattal, és gyorsan el is fog tűnni a süllyesztőben, ennek ellenére amikor megjelent a Team Fortress Classic és a többi kiegészítő megtörtént a csoda: a HL a várakozásokkal ellentétben óriási online játékos tábort szerzett magának. És a Half-Life mánia még mindig fokozódik: A Gearbox az Opposing Force nevű népszerű kiegészítő készítője bejelentette, hogy a következő patch-ben a szokásos hibajavítások mellett benne lesz a készülő ingyenes Capture the Flag bővítés is. Az Opposing Force CTF -ben a játék a már megszokott módon történik, van benne egy teljesen új fegyver és négy új pálya, amihez már készül további három darab.

A fenti bal kép bal oldalán, a HUD-on látható egy pajzs ikon, ami a kiegészítőben bevezetett felvehető tárgyak egyikét jelzi.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 07:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.