Szerző: castor

2002. november 15. 22:38

A Digital Reality kiadta a magyar nyelvű Platoon demót

A Digital Reality fejlesztőcsapat kiadta a vietnámi háborúban játszódó stratégiai játékának magyar nyelvű demó változatát (109 MB), melyben a végleges verzió nyolcadik küldetését próbálhatjuk ki.

A Digital Reality fejlesztőcsapat kiadta a vietnámi háborúban játszódó stratégiai játékának magyar nyelvű demó változatát (109 MB), melyben a végleges verzió nyolcadik küldetését próbálhatjuk ki.

A francia Monte Cristo Games kiadó néhány hónapja megvásárolta a Metro Goldwyn Mayer filmstúdiótól az Oliver Stone 4 Oscar-díjjal kitüntetett Szakasz című mozifilm licencét, így a megállapodás értelmében a játék fel fogja használni annak bizonyos részleteit.

A Digital Reality honlapján található információk szerint a főhősnek a háborúban szakaszparancsnokként egyre nehezedő küldetéssorozatban kell helyt állnia. A szakaszban nemcsak közkatonák, hanem specialisták is találhatók, és a játékmenet előrehaladtával egyre több nehézfegyverzet (például M113-as páncélozott csapatszállító és M48 Patton tank) segíti majd a hadviselést, a gerillataktikát folytató vietkongok ellen.

A játékban az egységek fejlődnek, a tapasztalati pontrendszer alapján a kezdeti zöldfülűek egyre ügyesebbek lesznek, és hatékonyabban oldják meg a rájuk bízott feladatokat. A program motorját a Haegemoniában debütáló Walker engine továbbfejlesztett változata biztosítja. A zenei anyagokat pedig a BAFTA-díjat nyert Kreiner Tamás írja.

A programot először a májusi E3 kiállításon mutatták be, és 2002 novemberében már meg is jelenik a francia Monte Cristo Multimedia kiadó gondozásában. Magyarországon a játékot a Digital Reality fogja kiadni november 20-án, teljesen magyar nyelven. Ez a verzió már előrendelhető a honlapjukról.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról